5 εύκολα κόλπα για λευκά δόντια μέσα σε λίγα λεπτά!

Homemade συνταγές για λευκότερο χαμόγελο

Η σημασία της καλής στοματικής υγιεινής έχει χαραχθεί στα μυαλά όλων μας από τότε που μπορούμε να θυμηθούμε τον εαυτό μας. Στο μυαλό μας μας χτυπάνε καμπανάκια όπως: πρέπει να βουρτσίζω τακτικά τα δόντια μου, να χρησιμοποιώ νήμα μετά από κάθε γεύμα, να μην παραλείπω το στοματικό μου διάλυμα και φυσικά να μην ξεχνάω να αλλάξω τακτικά την οδοντόβουρτσα μου.

Μερικές φορές όμως, όσο αφοσιωμένη και να είσαι στην ρουτίνα καθαρισμού των δοντιών, είναι πιθανό το χαμόγελό σου να γίνει κίτρινο από λευκό.

Εδώ λοιπόν σου έχω πέντε κόλπα DIY για λευκά δόντια

Ενεργός άνθρακας

Ο ενεργός άνθρακας είναι μία από τις πιο μοντέρνες τεχνικές και λειτουργεί πραγματικά! Ο ενεργός άνθρακας δεσμεύει όλα τα μικρά βακτηρίδια που εισβάλουν στα δόντια μας καθημερινά

Πώς δουλεύει; Ανακάτεψε τον ενεργό άνθρακα με λίγο νερό για να σχηματιστεί μια πάστα. Τρίψε την πάστα στα δόντια και άφησε την να δράσει για δύο λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά το στόμα με νερό.

Μαγειρική Σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μία από τις πιο άμεσες και οικονομικές λύσεις για λευκό χαμόγελο.

Φτιάξε πάστα με σόδα και νερό και βούρτσισε τα δόντια. Μην χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα, καθώς η σόδα μπορεί να αρχίσει να διαβρώνει το σμάλτο.

Μηλόξιδο

Το μηλόξιδο είναι ένα από τα είδη οικιακής χρήσης που σχεδόν όλοι έχουμε. Ανακάτεψε το ξίδι με νερό και χρησιμοποίησέ το ως υποκατάστατο στοματικού διαλύματος. Το μηλόξινο μπορεί επίσης να αναμιχθεί με μαγειρική σόδα και να χρησιμοποιηθεί σε μορφή πάστας για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Έλαιο καρύδας και μέντα

Σύμφωνα με έρευνες, το έλαιο καρύδας περιέχει ένα οξύ το οποίο βοηθά στη διάσπαση των μικρών βακτηρίων που κιτρινίζουν τα δόντια. Ανακάτεψέ το με μια μικρή ποσότητα πολτοποιημένων φύλλων μέντας και ξεκίνα τη φυσική λεύκανση!

Δες και το κόλπο για πιο λευκά δόντια με μια μπανανόφλουδα εδώ

Προσοχή! Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι διαδικασίες λεύκανσης δεν υποκαθιστούν την κανονική σου ρουτίνα καθαρισμού με οδοντόκρεμα, νήμα κα στοματικό διάλυμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved