Δεν φαντάζεσαι ποιο θα είναι το story για την επόμενη ταινία του Thor

Μόλις ακούσεις αυτό που ζητήθηκε από την παραγωγή θα καταλάβεις.

Ο Chris Hemsworth είναι πλέον γνωστός στον κόσμο για τον ρόλο του Thor. Σαφώς πρόκειται για έναν πολύ καλό ηθοποιό ούτως ή άλλως, όμως, το blockbuster της Marvel τον έκανε γνωστό και τον καθιέρωσε στο μυαλό μας ως γιο του Odin.

Για να υποστηρίξει τον συγκεκριμένο ρόλο, αυτό που έπρεπε να κάνει είναι να «χτίσει» ένα πολύ γυμνασμένο σώμα, για το οποίο δε χρειάζεται να σκεφτούμε και πολύ για να καταλάβουμε ότι έχουν μεσολαβήσει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και, φυσικά, διατροφή.




Στην τελευταία ταινία, βέβαια, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Ο Thor εμφανίστηκε χωρίς τη διάσημη γράμμωσή του για να μας δείξει την παραίτησή του απ’ όλα, αφού μετά το snap του Thanos και τον αφανισμό του μισού πλανήτη δεν είχε γενικά όρεξη να κάνει τίποτα.

Η Peta, λοιπόν, είχε μια ιδέα για το Love & Thunder και για την περίπτωση που η Marvel θελήσει να επαναφέρει τον Thor στην αρχική, πιο fit του κατάσταση: Να γίνει vegan.

Αν αυτό σε ξενίζει, να σου πούμε ότι, σύμφωνα με το γράμμα που έστειλε ο εκπρόσωπος του οργανισμού, Lewis Crary, ο ίδιος ο Hemsworth έγινε vegan όταν γύριζε τον Thor και τους Avengers, οπότε αυτό θα ήταν κάτι που θα ταίριαζε on & off screen.

«Αν ο Thor το εννοεί να προστατεύσει τη Γη, το να γίνει vegan βγάζει νόημα. Το να βγάλει τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή του θα μπορούσε να σώσει πάνω από 3,7 χιλιάδες λίτρα νερό, 9 κιλά εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και 2,7 τετραγωνικά μέτρα δάσους κάθε μέρα, όπως επίσης και τις ζωές σχεδόν 200 ζώων τον χρόνο», έγραψε.

Τι λες;



via GIPHY


Διάβασε επίσης: Captain Marvel 2: Το Bloodaxe είναι ο λόγος που κι ο Thor θα έβλεπε την ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved