Αυτή η σειρά της Marvel συνεχίζει κανονικά την παραγωγή ακόμα και με τον κορονοϊό

Απλώς ανυπομονούμε για αυτή τη σειρά.

Πριν γίνει όλο αυτό με το ξέσπασμα του κορονοϊού, πολλές ήταν οι παραγωγές που είχαν ανακοινώσει ολόκληρη λίστα με ταινίες και σειρές για το μέλλον. Μία από αυτές, η Marvel, που είναι ίσως κι εκείνη που ο κόσμος περίμενε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, μας είχε βάλει στο κλίμα για όλα τα επικά πρότζεκτ που ετοίμαζε.

Η Black Widow θα ερχόταν κανονικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες στους κινηματογράφους, αλλά, φυσικά, πήρε κατευθείαν αναβολή, μαζί με τις υπόλοιπες ταινίες της Phase 4 που ξέραμε ότι βρίσκονταν καθ’ οδόν.

Παράλληλα, όμως, η Marvel ετοίμαζε και διάφορες σειρές με τους αγαπημένους μας ήρωες, για τις οποίες δεν είχαμε ούτως ή άλλως πολλές πληροφορίες. Με εξαίρεση το What If?

Το What if? Είναι ουσιαστικά η σειρά που θα διηγείται ο Jeffrey Wright ως Uatu the Watcher και θα παρουσιάζει εναλλακτικές χρονικές ακολουθίες και σενάρια των ηρώων. Τέτοια παραδείγματα είναι ότι σε ένα σύμπαν η Peggy Carter παίρνει το serum που έκανε τον Steve Rogers Captain America κι ότι ο T’Challa γίνεται Star-Lord.




Η συγκεκριμένη σειρά, λοιπόν, συνεχίζει την παραγωγή της, αλλά από το σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι η αναμονή μέχρι την άφιξή της δε θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Newsarama, ο υπεύθυνος του σόου, Stephan Franck, είπε σχετικά:

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες μοιράζω τη μέρα μου μεταξύ του στούντιο στο σπίτι και του χώρου της Disney για τα καθημερινά και τις κριτικές, αλλά τώρα απλώς τα κάνουμε όλα από απόσταση. Από αυτά που ακούω στην πόλη, τα κινούμενα σχέδια έχουν καταφέρει να κρατήσουν τα σόου σε παραγωγή με όλους να δουλεύουν με ασφάλεια από το σπίτι. Μπράβο στα στούντιο που στράφηκαν τόσο γρήγορα στη δουλειά από απόσταση»

Διάβασε επίσης: Chris Hemsworth: Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος! Δες τι είπε για τον Iron Man σε συμπρωταγωνιστή του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved