Πώς θα διαβάσεις με τους φίλους σου μέσα στην καραντίνα

Υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν.

Η εξεταστική περίοδος σε βρήκε σε πολύ διαφορετικό mood απ’ ό,τι συνήθως. Είναι αλήθεια. Εκεί που θα έκανες τα διαλείμματά σου με μία βόλτα με τους φίλους σου, τώρα παραμένεις μέσα στο σπίτι λόγω καραντίνας. Κι εκεί που θα συναντιόσασταν και καμιά φορά για συμπαράσταση για κοινό διάβασμα, τώρα κι αυτό το σενάριο έχει ακυρωθεί. Όχι απαραίτητα ή τουλάχιστον όχι ακριβώς.

Από κοντά σίγουρα δεν μπορείτε να τα πείτε, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να διαβάσετε μαζί από απόσταση.

  • Μία πολύ καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη περίσταση είναι να χρησιμοποιήσετε video-κλήση. Είναι ο πιο ζωντανός και ρεαλιστικός τρόπος να διαβάσετε μαζί, την ώρα που σε live χρόνο θα μιλάτε και θα μπορείτε να λύνετε τις απορίες σας. Επιπλέον, στα διαλείμματα που θα κάνετε, θα μπορείτε να πείτε και τα νέα σας.
  • Ορίστε συγκεκριμένες ώρες που θα διαβάζετε και θα στέλνετε μηνύματα για να τσεκάρετε την πρόοδό σας ή για να μοιραστείτε κάποιον προβληματισμό σας.
  • Πείτε μία συγκεκριμένη ώρα που θα πάρετε τηλέφωνο ο ένας τον άλλον, αλλά, προσοχή, κατά την οποία θα μιλήσετε αποκλειστικά και μόνο για τη μελέτη σας. Εκεί θα μπορείτε να πείτε μεταξύ σας τα μαθήματα για να τσεκάρετε ότι τα έχετε μάθει καλά.
  • Για να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο την κατάσταση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις apps για διάβασμα και σημειώσεις, όπως είναι το Evernote, το myHomeworkStudentPlanner και το StudyBlue.




Διάβασε επίσης: Μπαίνεις TikTok; Αυτό που θα κάνει το YouTube θα σε ενθουσιάσει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved