Δες τι έκανε η Disney για όλους όσους βρίσκονται σε καραντίνα κι ετοιμάσου να την αγαπήσεις

Ποτέ δε θα σταματήσουμε να ενθουσιαζόμαστε με την Disney.

Το ξέρουμε ότι η κατάσταση στο σπίτι από ένα σημείο και μετά γίνεται βαρετή. Βάζουμε να δούμε σειρές και ταινίες, διαβάζουμε βιβλία, κάνουμε γυμναστική, αλλά από ένα σημείο και μετά ψάχνουμε να βρούμε κάτι άλλο που να αλλάξει λίγο τη ρουτίνα που έχουμε φτιάξει. Λογικό είναι, άσχετα που η καραντίνα αποτελεί απαραίτητο μέτρο για να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καθημερινότητά μας.

Η αγαπημένη Disney, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία κίνηση για να βοηθήσει λίγο σε όλο αυτό που περνάμε, λανσάροντας το Disney Magic Moments.

Αυτό περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από πολλές εταιρείες της Disney, όπως η Marvel, η Pixar και το National Geographic και πολλά φανταστικά πράγματα για να περάσει τον χρόνο της ολόκληρη η οικογένεια.

Πάρε, για παράδειγμα, το At Home with Olaf. Ο Josh Gad έδωσε τη φωνή του σε 20 ιστορίες κι αντίστοιχα σενάρια ανέλαβαν ο John Stamos, ο Jeff Goldblum, η Yvette Nicole Brown κι η Ming-Na Wen λέγοντας τις δικές τους ιστορίες καληνύχτας.

Κι αυτά δεν είναι τα μόνα που θα βρεις εκεί, αφού υπάρχουν διαθέσιμες διαδικτυακές βόλτες σε πάρκα της Disney, μαθήματα ζωγραφικής για να φτιάχνεις τους αγαπημένους σου ήρωες και wallpapers για να βάλεις πίσω σου στην επόμενη video – κλήση που θα κάνεις με την παρέα σου.




Διάβασε επίσης: Disney & Marvel: Αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες για τις blockbuster ταινίες που έρχονται

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved