Ένα 7χρονο αγόρι έγραψε στο πιάνο το «βαλς της απομόνωσης» και πρέπει να το ακούσεις

Το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό.

Μέσα σε όλη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που συμβαίνει γύρω μας, με την απομόνωση και τον εγκλεισμό να θέλουν να μείνουν ακόμα κάποιον καιρό στις ζωές μας, είναι φορές, όπως αυτή, που ο κόσμος γίνεται λίγο καλύτερος. Ή τουλάχιστον αρχίζουμε εμείς να τον βλέπουμε με μία πιο θετική ματιά.

Αυτό ακριβώς έκανε ο 7χρονος Στέλιος Κερασίδης, ένα παιδί που σε αυτήν την ηλικία έχει παίξει άψογα στο πιάνο Chopin στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, Bach ενώ συνθέτει και δικά του κομμάτια. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνο καταφέρνοντας, μάλιστα, να παίρνει το πρώτο βραβείο.




Τώρα, αυτό το παιδί που έχει προλάβει να αποδείξει περίτρανα πόσο λαμπρό διαγράφεται το μέλλον του, βρίσκεται όπως όλοι μας σε καραντίνα, αλλά αποφάσισε να την αξιοποιήσει με τον πιο εμπνευσμένο τρόπο… Να γράψει.

Έτσι, έπιασε το αγαπημένο του πιάνο και αφιέρωσε σε όλον τον κόσμο το «βαλς της απομόνωσης» μαζί με ένα πολύ όμορφο και γλυκό μήνυμα για αυτά που περνάμε.




Να σου πούμε ότι μέχρι και η Guardian έγραψε για τον Στέλιο κι αυτήν τη στιγμή και το τελευταίο του βίντεο έχει ξεπεράσει τα 150.000 views στο YouTube.

Διάβασε επίσης: Δεν είναι όλα εντάξει, αλλά θα γίνουν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved