Τα 5 καλύτερα quotes για να δεις τον εγκλεισμό στο σπίτι με άλλο μάτι

«Σπίτι μου- σπιτάκι μου»

Το σπίτι είναι όντως η κρυψώνα μας. Όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου, του δωματίου σου, ξέρεις ότι όλο το βάρος της καθημερινότητας μένει έξω. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα του προσωπικού σου χώρου.

Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολη είναι μια κατάσταση αρκεί να δεις την θετική της πλευρά. Κάθε δοκιμασία έρχεται και ταράζει τις συνήθειές μας, ωστόσο, πώς θα εκτιμούσες πραγματικά τις βόλτες σου και το άραγμα με τις κολλητές αν δεν έμενες λίγο μακρυά;

Η επικοινωνία εξακολουθεί να υπάρχει απλά πρέπει να μείνουμε όλοι κάποιο διάστημα μέσα για να προστατεύσουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το θέμα είναι ότι μένεις σπίτι και νιώθεις ότι πνίγεσαι, δεν υπάρχει διέξοδος και οι μέρες σου περνάνε με εσένα να κοιτάς τοίχους και ταβάνια. Πρέπει να δεις την θετική πλευρά της κατάστασης λοιπόν.

Μείνε σπίτι, ξεκουράσου, χαλάρωσε και κοίτα να χαρείς αυτές τις μέρες όσο περισσότερα μπορείς, άλλωστε το σπίτι σου δεν πρέπει να έχει την μορφή φυλακής στο μυαλό σου, αλλά πρέπει να είναι το μέρος στο οποίο νιώθεις ασφάλεια.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα quotes που θα σε κάνουν σίγουρα να δεις με άλλο μάτι το σπίτι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved