Το ατύχημα του Robert Downey Jr. στο Iron Man 3 είναι πιο Tony Stark πεθαίνεις

Τον αγαπάμε τον Robert Downey Jr. αλλά μήπως πρέπει να βλέπει λιγότερο Iron Man;

Δεν είναι τυχαίο που αν είσαι Marvel fan κατά πάσα πιθανότητα λατρεύεις τον Iron Man. Πέρα από το ότι ο χαρακτήρας καθεαυτός ήταν ένας από τους πιο δυναμικούς που έχουν περάσει ποτέ από το universe, ο Robert Downey Jr., που ανέλαβε να τον μεταφέρει από τα κόμικς στη μεγάλη οθόνη, ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον συγκεκριμένο ρόλο.

Είδαμε έναν Tony Stark με όλη την αυτοπεποίθηση και την έπαρση -για εμάς πολύ αστεία, για τους λοιπούς Avengers «ολίγον» εκνευριστική- που έπρεπε να έχει ο ευφυέστατος, δισεκατομμυριούχος χαρακτήρας του. Και, τελικά, μας έμεινε για πάντα ως ο ήρωας που θυσιάστηκε για τους αγαπημένους του και την ανθρωπότητα βάζοντας το γάντι του Thanos κι έχοντας αφήσει το υπέροχο «I Love You 3000» μήνυμα στην κόρη του.




Μέχρι στιγμής, μπορεί να μην έχουμε επίσημα νέα που να δίνουν ελπίδα ότι ο Iron Man μπορεί να επιστρέψει με κάποιον τρόπο -πέρα από τις φήμες ότι θα καθοδηγεί με τη φωνή του την Riri Williams/Iron Heart- όμως, όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε που είχαν συμβεί στις προηγούμενες ταινίες και ποτέ δεν είχαν γίνει γνωστά.

Πάρε, για παράδειγμα, τώρα που ο κακός του Iron Man 3, Aldrich Killian/Guy Pearce, αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε ο Robert Downey Jr. κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτό που συνέβη και η αντίδραση του ηθοποιού θα σε κάνουν κατευθείαν να πεις πόσο Iron Man ήταν.

Οι δηλώσεις του Pearce βρίσκονται στη συνέχεια…

Διάβασε επίσης: Το Netflix βρήκε τον epic τρόπο να βλέπεις ταινίες και σειρές με τους φίλους σου χωρίς να είστε μαζί

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved