Olaf και animated Spider-Man συγκινούν με αυτό που κάνουν για τα παιδιά στην καραντίνα

Εμείς θέλουμε απλώς να τους χειροκροτήσουμε.

Με το ξέσπασμα του κορονοϊού, περνάμε μία δύσκολη περίοδο, κατά την οποία πλέον περνάμε τις ώρες μας μέσα στο σπίτι. Μπορεί στην αρχή το σενάριο να μας φάνταζε αδιανόητο, ωστόσο μέρα με τη μέρα έχουμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα πράγματα που μπορούν να γεμίσουν τον χρόνο μας εν μέσω καραντίνας.

Οι αγαπημένοι μας celebrities έχουν μπει κι εκείνοι δυναμικά στο παιχνίδι και προσπαθούν να δώσουν το παρών, να περάσουν το μήνυμα του #ΜένουμεΣπίτι, αλλά και να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στο να μας χαρίσουν λίγη περισσότερη ψυχαγωγία, ακόμα κι όντας κλεισμένοι στα δωμάτιά τους.

Πάρε, για παράδειγμα, τον Josh Gad, που αγαπήσαμε μέσα από το Frozen στη φωνή του Olaf. Ο ηθοποιός, που είναι και μπαμπάς δύο παιδιών, από τις 13 Μαρτίου διαβάζει κάθε βράδυ βιβλία σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε καραντίνα, ετοιμάζοντας και μία διαφορετική φωνή ανάλογα με τον χαρακτήρα.


Ο Gad, όμως, δεν είναι ο μοναδικός celeb που αποφάσισε να κάνει κάτι τόσο όμορφο.

Ο Jake Johnson, ο ηθοποιός που βρίσκεται πίσω από τον animated Spider-Man του Spider-Man: Into the Spider-Verse, αφήνει ηχητικά μηνύματα σε οικογένειες για να δώσει χαρά στα παιδιά που έχουν κλειστεί στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/B98gKpHg6x0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Αν το παιδί σας είναι σπίτι και θέλει ένα γρήγορο μήνυμα για κουράγιο από τον Peter B Peter, τότε στείλτε μου ένα email με το όνομά του και θα προσπαθήσω να σας στείλω ένα σύντομο ηχητικό μήνυμα. Αν δεν τα καταφέρω, ζητώ συγγνώμη»

Διάβασε επίσης: Ο Tom Holland έκανε δύο σούπερ αποκαλύψεις για το Spider-Man 3

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved