Γιατί όσο είμαστε σε καραντίνα χρησιμοποιούμε περισσότερο το Tik- Tok; Τι το ξεχωριστό έχει;

Εύστοχη απορία, δεν νομίζεις;

Η αλήθεια είναι ότι και πριν την καραντίνα ήμασταν fans αυτής της εφαρμογής, ωστόσο τώρα ένας λόγος παραπάνω. Πολλές οι εικόνες, πολλές οι πληροφορίες για ένα τόσο «άδειο» πρόγραμμα.

Οι επιλογές σου για το πώς θα περάσει και αυτή η μέρα-όσο και να το κάνεις- είναι λιγότερες μέσα στο σπίτι, παρά έξω από αυτό. Ωστόσο, τα πας τέλεια.

Και επιστρέφοντας στο θέμα μας, το Tik-Tok είναι η εφαρμογή εκείνη που θα σε κάνει να ξεχαστείς, μόνο και μόνο βλέποντας τα βιντεάκια των άλλων. Αν δε, μπεις στην διαδικασία να φτιάξεις το δικό σου, έχεις φάει μέσα στο νερό ένα μισαωράκι.

Τα αγαπημένα challenges,σου εξάπτουν την περιέργεια και σε ωθούν στο να μάθεις κάποια ενδεχόμενη χορογραφία. Πόσο μάλλον αν βγει πετυχημένο το video σου, νιώθεις σαν να κατέκτησες τον κόσμο των social media ή τέλος πάντων ότι είσαι η καλύτερη Tik-Toker.



Λατρεύουμε όμως και τα voiceovers. Εκείνα που θυμίζουν την εφαρμογή του dubsmash. Αγαπημένες σου ατάκες από λατρεμένες σου ελληνικές σειρές, ή και ξένες. Γίνεσαι εσύ η πρωταγωνίστρια χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις. Και είσαι καλή! Είσαι όντως καλή!


Όχι μόνο βγάζεις βιντεάκια,αλλά μπαίνεις και στην διαδικασία να τα επεξεργαστείς. Κόβεις- ράβεις, βάζεις φίλτρα, βάζεις αυτοκόλλητα. Και τι δεν κάνεις. Δημιουργείς κάτι από το τίποτα. Μόνο με το κινητό σου, το ταλέντο σου και τη φαντασία σου, έχεις φτιάξει κάτι αξιοπρεπέστατο. Και τσουπ, ανεβαίνουν τα views σου.

Και κάτι τελευταίο. Η περιέργειά σου, οργιάζει. Μέσα από την εφαρμογή του Tik- Tok, έχεις δει τα πιο απίστευτα hacks. Φυσικά και τα έχεις δοκιμάσει και πιάνουν. Σαν εκείνο το video με τα make-up hacks.



Όπως και να έχει, όποια και αν είναι η χρήση που κάνεις στην εφαρμογή του Tik- Tok, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να μάθεις πώς δουλεύει και να εξασκηθείς.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved