Netflix Alert: 5+1 σειρές για να δεις τώρα που θα μένεις στο σπίτι αν είσαι έφηβη κι όχι μόνο

Ήρθε η ώρα να κάνεις μαραθώνιο στο «Game of Thrones» χωρίς καμιά ντροπή

Τι καλύτερο από το να μπορείς να δεις ανενόχλητη όλες τις σεζόν της αγαπημένης σου σειράς; Πλέον έχεις τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεσαι για να δεις επιτέλους εκείνο το επεισόδιο που είχες αφήσει στη μέσα από την 2η σεζόν του You.

Οι ημέρες καραντίνας δεν είναι και τόσο εύκολες, οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Τι θα κάνεις τόσες μέρες μέσα; Κι όμως, μπορείς να βρεις αμέτρητες ασχολίες μέσα στο σπίτι.

Μια από αυτές-και τσεκαρισμένη- είναι οι σειρές. Διάλεξε μια από τις αγαπημένες σου σειρές, μια από εκείνες που ποτέ δεν έβρισκες τον χρόνο να παρακολουθήσεις, ή δες επιτέλους εκείνη τη σειρά για την οποία όλοι μιλάνε και εσύ δεν είχες μπει στον κόπο να παρακολουθήσεις. Για να την συζητάνε όλοι, κάτι θα ξέρουν. Έτσι δεν είναι;

Διάβασε επίσης: Είναι γεγονός! Το Resident Evil έρχεται στο Netflix κι ετοιμάσου για τα πιο creepy βράδια

Αρχικά ας ξεκινήσουμε με τη σειρά «Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα»
Η Σμπρίνα πρέπει να συμφιλιωθεί με τις δύο φύσεις της, ως μάγισσα και ως θνητή και να πολεμήσει όλες εκείνες τις δυνάμεις που απειλούν την οικογένεια αλλά και τους φίλους της.



«The witcher» Ο επαγγελματίας κυνηγός τεράτων ψάχνει τη μοίρα του σε έναν κόσμο που από ό,τι φαίνεται οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα τέρατα.




«Love is Blinde»: Ένα κοινωνικό πείραμα όπου θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν όντως ο έρωτας είναι τυφλός. Χωρίς να έχουν ιδωθεί ξανά, άντρες και γυναίκες θα αρραβωνιαστούν και θα δοκιμάσουν τον έρωτά τους που γεννήθηκε στα...τυφλά.




«The Sinner»: Μια σειρά από περίεργα και αλλόκοτα γεγονότα. Μια δολοφονία χωρίς κίνητρο που όμως κρύβει μια μεγάλη ιστορία πίσω του.




«Rick and Morty»: Ο τρελός επιστήμονας Rick παίρνει μαζί του τον έφηβο εγγονό του Morty και τον οδηγεί σε περιπέτειες, σε άλλους κόσμους και παράλληλα σύμπαντα.




Και τέλος, ήρθε η ώρα να δεις τη σειρά «Lucifer». Ναι σε εσένα μιλάμε που πάντα τη ξεκινάς και πάντα την αφήνεις. Και σε εσένα που δεν έχεις καν μπει στον κόπο να του δώσεις μια ευκαιρία. Ο Άρχοντας της κόλασης μετακομίζει στο Los Angeles, ανοίγει ένα κλάμπ και αποκτά σχέσεις με μια ντετέκτιβ. Ποια θα είναι η εξέλιξη;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved