Με αυτούς τους 3 μαγικούς τρόπους δε θα πει ξανά κανένας κακό για σένα

«Άμπρα- κατάμπρα» και όσοι μιλάνε πίσω από την πλάτη σου θα γίνουν μπορντοροδοκόκκινες νεράιδες.

Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, διαχειρίσου το σωστά! Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται και το κουτσομπολιό. Αυτές οι «κακές γλώσσες» που λέμε. Είναι κουραστικό, αλλά πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα μιλάει πίσω από την πλάτη σου και όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Πάντα θα έχεις κάποια στο σχολείο, που είναι «καλύτερη» -ξέρεις, εκείνη την ψηλομύτα της τάξης, στο πρώτο θρανίο, η οποία διαρκώς θα βρίσκει να πει κάτι κακό για 'σένα. Όλοι έχουμε γίνει θύματα κουτσομπολιού -αν αυτό σε παρηγορεί- κάποια στιγμή της ζωής μας και πολλές φορές δεν το μάθαμε και ποτέ.

Οπότε ηρέμησε, δεν έγινε και κάτι. Επίσης, πολλές φορές έχουμε βρεθεί με μια παρέα, «ακροατές» μιας κουβέντας στην οποία φυσικά οι υπόλοιποι κουτσομπόλευαν κάποιο άλλο παιδί.
Αν όντως έχεις κουραστεί με αυτή τη... μάστιγα, σου έχουμε την καλύτερη λύση για να... «ξορκίσεις» με μαγικό τρόπο τα κουτσομπολιά.

Μπες σε κατάλληλο mood και ξεκινάμε:



Μαγικός τρόπος Νο1: Γράψε σε ένα χαρτί το όνομα εκείνου που αναπαράγει ψέματα για 'σένα. Βάλε αυτό το χαρτί μέσα σε ένα γυάλινο βαζάκι γεμάτο με ζαχαρόνερο. Βάλε το βαζάκι κοντά στο παράθυρο να το χτυπά ο ήλιος και άσε το για μια εβδομάδα. Ο ήλιος και η ζάχαρη θα «τραβήξουν» όλη την αρνητική ενέργεια από την κατάσταση αυτή και έχεις ξεμπερδέψει.

via GIPHY

Μαγικός τόπος Νο2: «Πάγωσέ τους». Ίδια λογική με το παραπάνω. Γράψε σε ένα χαρτί το όνομα, αυτή τη φορά όμως βάλε το χαρτάκι σε ένα σακουλάκι με νερό. Έτοιμο για την κατάψυξη. Έτσι θα παγώσεις μια για πάντα όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά.

via GIPHY

Μαγικός τρόπος Νο3(ο καλύτερος): Χρειάζεσαι ένα κερί σε αποχρώσεις του μοβ και του μπλε. Προσοχή: Του ουρανού, όχι της θάλασσας- για να διώξεις μακριά να ψέματα και τα κακώς κείμενα που περιτριγυρίζουν το όνομά σου. Μίλα στο κερί όσο αυτό σιγοκαίει και πες του τα ονόματα εκείνων που σε κουτσομπολεύουν. Μέχρι το κερί να σβήσει όλα είναι μια κακή, αλλά μακρινή ανάμνηση.

Υ.Γ:«Άμπρα-κατάμπρα» και ξεμπέρδεψες! Όλοι όσοι μιλούσαν πίσω από την πλάτη σου έγιναν μπορντοροδοκόκκινες νεράιδες και τα ψέματα που μετέδιδαν έγιναν η σκόνη της αγαπημένης σου απόχρωσης ρουζ. Piece of cake!

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved