Η πρώτη φωτογραφία από την 6η σεζόν των Peaky Blinders είναι εδώ

By order of the Peaky Blinders.

Έχουν ήδη περάσει πέντε μήνες από την προβολή και του τελευταίου επεισοδίου της πέμπτης σεζόν των Peaky Blinders. Μετά την αποτυχία του σχεδίου του εναντίον του Oswald Mosley, αφήσαμε τον Tommy στη χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ. Το φάντασμα της Grace βρίσκεται για τα καλά μέσα στο μυαλό του και θέλει να τον κάνει να τα παρατήσει όλα και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αν και ακόμη δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα πάει το σημάδεμα με το όπλο, φανταζόμαστε ότι η σειρά δε θα σκοτώσει τον βασικό πρωταγωνιστή της. Οπότε, ο Thomas Shelby έχει να δώσει πολλά στη συνέχεια.




Προς μεγάλη μας λύπη, η έλευση των επεισοδίων της 6ης σεζόν έχει ακόμη δρόμο, ωστόσο και, αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, ένα post στον επίσημο λογαριασμό της σειράς μπορεί και να αποκάλυψε ακριβώς την πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/B71MGKsA4VC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Οι υπεύθυνοι θόλωσαν τις υπόλοιπες λεπτομέρειες πλην του ο ονόματος του πρώτου επεισοδίου, αλλά είναι αρκετά εμφανές ότι χαμηλά λέει «8 Ιανουαρίου 2021». Να είναι αυτή, λοιπόν, η ημερομηνία που περιμένουμε και να μας την έδωσαν «στο πιάτο»; Αυτό δε θα το μάθουμε παρά μόνο δια στόματός τους.

Μέχρι τότε, έχουμε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Τα EveryDay quotes που θα μετατρέψουν την κάθε σου μέρα σε μια White Day αυτή την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved