O Tom Holland ομολόγησε τι έκανε μετά από τις ταινίες της Marvel και… μπορεί να το κάναμε κι εμείς

Όταν είσαι στο σετ της Marvel, τι να κάνεις;

Όλοι λατρεύουν τη Marvel. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε από τον κόσμο που περιμένει την κάθε ταινία της πώς και πώς, μέχρι τους ίδιους τους ηθοποιούς και το cast που έχει βάλει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να μας δώσουν το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως έχουμε δει μέσα από τις μαρτυρίες των ίδιων των σταρ, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική κι όλοι περνάνε τέλεια και ξεκαρδίζονται με όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Κατ’ εμάς είναι και κάπως αυτονόητο δεδομένου του πανέξυπνου script, των προσωπικοτήτων που βρίσκονται στο σετ και των στολών και των διαφόρων όπλων που έχουν οι πρωταγωνιστές μαζί τους.

Όταν δουλεύεις σε ένα τέτοιο σετ, όμως, μέσα στο όνειρο κάθε λάτρη των κόμικς, και τελειώσει η θητεία σου τη δεδομένη στιγμή, δε θα θες να κρατήσεις ένα σουβενίρ από την εμπειρία; Ο Tom Holland, πάντως, σίγουρα θέλει και τον νιώθουμε απίστευτα.

Σε συνέντευξή του στο BBC1, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Spider-Man ομολόγησε ότι έχει πάρει props από πολλές ταινίες της Marvel, κι όταν λέμε «πήρε» εννοούμε έκλεψε.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να επαινέσουμε την κλοπή, αλλά... ήταν στο σετ της Marvel. Μήπως να κάνουμε μία εξαίρεση;




Διάβασε επίσης: Με αυτά τα beauty και fashion tips θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved