Μια teen queen γράφει: «Οι ανεκτίμητες στιγμές με την κολλητή μου»

Αυτές οι μικρές στιγμές με την κολλητή μας

«Ανεκτίμητες στιγμές»

Αν κάτσουμε μια μέρα και αναρωτηθούμε «Τι είναι η ζωή μας;», ο καθένας μας θα πει κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, σε όλο αυτό υπάρχει ένα κοινός παρονομαστής: όλων μας οι ζωές είναι στιγμές, στιγμές που εμείς επιλέγουμε, να ζήσουμε. Φυσικά αναφέρομαι σε αυτές τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας που περνάμε μαζί με ανθρώπους που νιώθουμε άνετα, που όταν είμαστε μαζί τους, είμαστε πραγματικα ευτυχισμένοι. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και η κολλητή μας φίλη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ζήσει πολλά. Όσα έχουμε περάσει μαζί, όσα έχουμε πει, με όσα έχουμε γελάσει είναι αμέτρητα. Αυτό βέβαια που αγαπώ σ' αυτήν, είναι αυτές οι αυθόρμητες ενέργειες μας. Για παράδειγμα τρελαίνομαι όταν είμαστε στο δρόμο για να πάμε εκεί που έχουμε κανονίσει, αλλά τελευταία στιγμή θα πεταχτεί και θα πει, «μήπως θες να πάμε σε ένα άλλο μέρος»; Ναι, ο αυθορμητισμός της είναι ένα δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα της, που λατρεύω.

Επίσης, μπορεί να ακούγεται κάπως «μικρό» αλλά όταν πάμε μόνο για έναν απλό καφέ, αμέσως το κάνει να φαίνεται τόσο σημαντικό, μια τόσο μικρή συνήθεια, σε εμάς φαντάζει κάτι το εξαίσιο. Η ώρα αυτή που θα αρχίσει το γνωστό «κους-κους» που θα μου πει ότι την απασχολεί και εγώ θα της μιλήσω και θα την συμβουλέψω, για μένα, ναι αυτές είναι ξεχωριστές και ανεκτίμητες στιγμές.

Ακόμη και το ότι θα κάνει μισή ώρα να βγάλει την σωστή φωτογραφία και εγώ θα κρατάω τον φακό του κινητού μου για να έχει καλύτερο φωτισμό (γιατί αν δεν έχεις γίνει η προσωπική φωτογράφος της, τότε κάτι δεν πάει καλά) εγώ όλα αυτά τα κρατάω, χωρίς να θέλω να τα αλλάξω!

Από το δημοτικό έως τώρα έχω ζήσει μαζί της τις ομορφότερες στιγμές (και όπως ανέφερα παραπάνω) στιγμές γέλιου, χαράς αλλά και λύπης, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν γρήγορα, και τώρα δημιουργούμε άλλες τόσες στιγμές, που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Δεν εννοώ βέβαια μόνο τις φωτογραφίες (που φυσικά και είναι σημαντικές) εννοώ αυτές τις εικόνες που «αποθηκεύονται» στο μυαλό μας και δεν ξεχνιούνται ό,τι και να γίνει.

Υ.Γ: Δημιουργήστε λοιπόν, τις ομορφότερες και ανεκτίμητες στιγμές μ' αυτούς που αγαπάτε όχι με ένα κινητό αλλά με αμοιβαίες καθημερινές εμπειρίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved