Batman Update: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Batmobile

Ξέρουμε πώς θα είναι το Batmobile κι ολόκληρη η στολή του Batman.

Τι κι αν έχουμε περίπου ενάμιση χρόνο να μας χωρίζει μέχρι την πολυαναμενόμενη πια κυκλοφορία του Batman στους κινηματογράφους, ο κόσμος φαίνεται να έχει αποκτήσει νέο αγαπημένο θέμα συζήτησης κι όποτε υπάρχει κάτι νεότερο σχετικό με την ταινία μπαίνει κατευθείαν στο επίκεντρο.

Ο Matt Reeves καλείται τώρα να ξεκινήσει με δεδομένο την τεράστια επιτυχία των ταινιών του Christopher Nolan και να παρουσιάσει έναν χαρακτήρα που θα αποδίδει δίκαια τα κόμικς αλλά και θα έχει κάτι διαφορετικό να πει από άλλες παραγωγές που έχουμε δει ανά διαστήματα. Ο Robert Pattinson, άλλωστε, αποτελεί από μόνος του μία εναλλακτική προσέγγιση, η τελική έκβαση της οποίας θα αποκαλυφθεί το 2021.

Τώρα, ο σκηνοθέτης αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans του τις πρώτες φωτογραφίες του περίφημου Batmobile για να αρχίσουν να μπαίνουν στο mood και να έχουν να περιμένουν όλο και περισσότερα όσο πλησιάζουμε.


Πέρα από το όχημα που όλοι ήθελαν να δουν, αυτό που επίσης βλέπουμε είναι και ολόκληρη η στολή του Batman.

Στο πλευρό του Pattinson θα δούμε τον Colin Farrell στον ρόλο του Penguin, τον Paul Dano – The Riddler και τη Zoe Kravitz που θα υποδυθεί την Catwoman.

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα beauty και fashion tips θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved