Αυτή η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones δεν είδε όλη την τελευταία σεζόν και δεν εκπλαγήκαμε

Ίσως και καλύτερα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο GoT.

Κεφάλαιο Game of Thrones… Δύσκολο κεφάλαιο. Απ’ αυτά που δεν είσαι σίγουρη πώς πρέπει να ανοίξεις, γιατί, από τη μία, θες να κράξεις τον επίλογο, κι από την άλλη, προσπαθείς να κρατήσεις όλα αυτά τα χρόνια έπους που σου έδωσε η HBO με κάθε επεισόδιο. Όσο συγκλονιστική δουλειά κι αν είχε γίνει, όμως, μέχρι και την 7η σεζόν, η 8η ήταν καθαρή απογοήτευση.

Όλοι νιώσαμε μία και μόνο λέξη να μας έρχεται στο μυαλό, αφότου ολοκληρώθηκε η σειρά: γιατί; Γιατί να βιαστούν να λήξουν μία υπόθεση που είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στο κοινό, στερώντας, παράλληλα, από την επαρκή ανάπτυξη των χαρακτήρων. Γιατί η κατάληξη της πλειοψηφίας των χαρακτήρων να μην είναι αντίστοιχη της αξίας τους στη σειρά; Γιατί να μη δούμε περισσότερο Ghost -Ε, ναι, δηλαδή; Πολλά γιατί, λίγες εξηγήσεις.




Όπως και να ‘χει, ο καιρός περνάει, η απογοήτευση απαλύνεται. Θα επιβιώσουμε. Ωστόσο, έναν σχεδόν χρόνο μετά την τελευταία σεζόν, η Sophie Turner που υποδύθηκε τη Sansa Stark αποκάλυψε στο Αμερικανικό Elle ότι δεν έχει δει όλη την 8η σεζόν κι ο λόγος δεν είναι ότι μας εξέπληξε κι ιδιαίτερα.

Με όλον τον χαμό που επικρατούσε κατά την προβολή των επεισοδίων το λες κι αναμενόμενο σε έναν βαθμό…

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να διαβάσεις ακριβώς τι είπε.

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα beauty και fashion tips θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved