Έχεις προπόνηση; Να τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μέσα στην αθλητική σου τσάντα!

Πάρε τα απαραίτητα

Όταν είσαι ένα σύγχρονο και πολυάσχολο κορίτσι, πολλές θα είναι οι φορές που ο χρόνος θα σε πιέζει να βιαστείς για την επόμενη προπόνησή σου!

Όταν φτάνεις στο προορισμό σου και ανοίγεις τον σάκο σου ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι κάτι σου λείπει ή κάτι έχεις ξεχάσει!

Μην φρικάρεις, όλα καλά!

Απλά φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη ώστε να μην υπάρξουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις όπως αυτή!

Το ακριβές περιεχόμενο της τσάντας μπορεί και να διαφέρει ανάλογα με τις δραστηριότητες του κάθε αθλούμενου, το μόνο σίγουρο είναι πως μερικά πράγματα είναι βασικά και δεν θα πρέπει να λείπουν από κανέναν σάκο!

Τι θα πρέπει να έχεις μαζί σου λοιπόν;

  1. Έχε πάντα μαζί σου μια αλλαξιά ρούχα

Μετά από μία σκληρή προπόνηση σίγουρα θα σου χρειαστεί μια αλλαξιά ρούχα, ακόμα και εάν ο τελικός προορισμός σου είναι το σπίτι.

  1. Εσώρουχα

Μετά την προπόνηση άλλαξε το εσώρουχο σου! Οι συνθήκες που επικρατούν στην ευσίσθητη περιοχή σου μετά από μια αθλητική δραστηριότητα είναι κατάλληλες για να αναπτυχθούν μύκητες.

  1. Ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες

Ένα έξτρα ζευγάρι κάλτσες θα σε σώσει τόσο από τις δυσάρεστες οσμές όσο και από ενδεχόμενες μυκητιάσεις!

  1. Πετσέτα:

Αν μπορείς να έχεις και δύο, ακόμα καλύτερα! Η μία θα σε συνοδεύει στην αθλητική σου διαδρομή και η άλλη στο ντουζ που ακολουθεί μετά την άσκηση.

  1. Αποσμητικό και υγρά μαντιλάκια

Εφόσον περνάς αρκετό χρόνο σε προπονήσεις καλό θα ήταν να κουβαλάς μαζί σου και το αποσμητικό σου. Σε συνδυασμό με τα υγρά μαντιλάκια μπορείς εύκολα να διώξεις την κακοσμία και να φρεσκαριστείς.

  1. Νερό και σνακ

Μπορεί να σου φαίνεται λογικό αλλά πόσες είναι οι φορές που έχεις ξεχάσει το νερό σου ή το σνακ σου στο σπίτι; Το νερό σε αναζωογονεί και σε ενυδατώνει ενώ το σωστό σνακ σου προσφέρει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι.

  1. Μια σακούλα για τα άπλυτα

Νομίζω πως από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις ότι εκεί τοποθετούνται τα ρούχα και οι κάλτσες που σήκωσαν όλα τα βάρη της προπόνησης σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved