Ο Robert Downey Jr. «ξαναγίνεται» Iron Man σε αυτήν τη φωτογραφία και συγκινεί τους Marvel fans

Για κάτι τέτοια λατρεύουμε και θα συνεχίσουμε να λατρεύουμε τον Robert Downey Jr.

Για 11 ολόκληρα χρόνια ήταν ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Iron Man, τον ήρωα που χαρακτηρίστηκε από το απίστευτο ταλέντο του. Ο Robert Downey Jr. ανέλαβε τον Tony Stark και τον απέδωσε με τέτοιο τρόπο που ικανοποίησε κάθε αναγνώστη που τον είχε φαντασιωθεί διαβάζοντας τις σελίδες του Invincible Iron Man.

Ωστόσο, η Marvel ετοίμαζε τη μεγάλη του έξοδο από το σύμπαν της και κανείς δεν το γνώριζε μέχρι που είδε το Endgame. Ναι, καθόλου δεν πρόκειται να κρυφτούμε… Φυσικά συγκινηθήκαμε στη σκηνή όπου ο Tony θυσιάστηκε για να σώσει τους δικούς του αλλά και όλον τον πλανήτη. Ακόμα περισσότερο στο περίφημο «I Love You 3000» που είπε στην κόρη του μέσω ενός ολογράμματος αφότου είχε πεθάνει. Ένας επίλογος - έπος για τον χαρακτήρα που το άξιζε όσο κανείς.




Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, ο Iron Man κρέμασε τα παπούτσια του για να δώσει τον χώρο σε άλλους χαρακτήρες να παρουσιαστούν στο κοινό και να αποτελέσουν την επόμενη φάση της Marvel. Πραγματικά ευχόμαστε με κάποιον τρόπο να αναμειχθεί στα επερχόμενα πρότζεκτς, όπως αρκετές φήμες αναφέρουν, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να το υποστηρίζει.

Αυτό που έκανε ο Robert Downey Jr., όμως, έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο άξια βρίσκεται ανάμεσα στους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς, αφού ξαναπήρε τη χαρακτηριστική πόζα του χαρακτήρα του, όμως, αυτήν τη φορά για καλό σκοπό.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις το post που έκανε και περισσότερες πληροφορίες.

Διάβασε επίσης: EveryDay can be a white day!EveryDay can be a white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved