Η 2η σεζόν του Witcher άρχισε γυρίσματα κι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την πρώτη γεύση από τη 2η σεζόν του Witcher.

Το Witcher ήταν το φαινόμενο της χρονιάς που πέρασε. Ήρθε στα τελειώματα του 2019 για να χαρακτηρίσει το Netflix με την επιτυχία του και να μας κάνει να ανυπομονούμε για την έλευση των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν. Μπορεί, προς το παρόν, να μην έχουμε επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία της κυκλοφορίας τους, όμως αυτή φαίνεται να τοποθετείται μέσα στο 2021. Κι όσο περνάει ο καιρός πληροφορίες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους η μία μετά την άλλη.




Πριν από λίγες μέρες, μάθαμε ότι στην επόμενη σεζόν θα δούμε τον στρατό των ξωτικών ακα Scoia’tael, ένα νέο που έδωσε ικανοποίηση στους λάτρεις των βιβλίων και του video game.

Με τα γυρίσματα να έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό ήταν αναμενόμενο ποικίλες διαρροές να φτάσουν στα αυτιά μας. Τώρα, λοιπόν, οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ κυκλοφορούν στο Internet.

https://www.instagram.com/p/B8-T8hMBjce/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στο υλικό που υπάρχει μέχρι στιγμής, ο Henry Cavill δε φαίνεται σε κάποιο πλάνο, ωστόσο είδαμε το body double του, μαζί με άλλους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη σκηνή που γυριζόταν.

Οι 76 εκατομμύρια θεατές της πρώτης σεζόν έτσι πήραν μία πρώτη γεύση αυτού που ετοιμάζεται.

Διάβασε επίσης: Η φύση σύμμαχός σου, EveryDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved