Έχουμε νέα για τη δεύτερη σεζόν του Witcher κι ετοιμάσου να πορωθείς

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες μέσα από τα γυρίσματα.

Ο Witcher ήταν ένα από τα μεγάλα hit του Netflix. Κι όταν λέμε μεγάλα, εννοούμε τεράστια. Ήταν η σειρά που έκανε εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας να «καούν» διαδικτυακά και να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από την οθόνη του υπολογιστή του για δύο μέρες που βαριά χρειάστηκαν για τη σεζόν -guilty as charged.

Ακόμα και σήμερα ο Geralt of Rivia και το σύμπαν του παραμένει η σειρά με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε τηλεοπτική κλίμακα, εκθρονίζοντας τη mega επιτυχία της Disney, The Mandalorian. Ο Andrzej Sapkowski φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει το απόλυτο universe για να έχουμε να ασχολούμαστε τα επόμενα χρόνια και να κάνει παρέα στα prequel του Game of Thrones, όταν με το καλό έρθουν.

Το medieval fantasy είναι στα καλύτερά του και δε θα μπορούσε να μας βρει σε μεγαλύτερη συμφωνία.

Το Netflix ήταν τόσο σίγουρο για την επιτυχία της δεύτερης σεζόν του Witcher που την ανανέωσε πριν καν προβληθεί η πρώτη και πλέον βρισκόμαστε εν μέσω των γυρισμάτων.




Κάπως έτσι, λοιπόν, ήταν αναμενόμενο να κυκλοφορήσουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα όσα πρόκειται να δούμε στην επόμενο σεζόν κι ένα συγκεκριμένο νέο μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι μας ενθουσίασε.

Τι ήταν αυτό;

Οι λάτρεις των βιβλίων πρόκειται να εκτιμήσουν την εμφάνιση του στρατού των ξωτικών, του Scoia’tael. Οι πολιτικές της Ηπείρου είναι γνωστό ότι είναι περίπλοκη υπόθεση, αφού χωρίζονται σε ανθρώπους, witchers, ξωτικά και μάγους.

Διάβασε περισσότερα για τα γυρίσματα στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: EveryDay can be a white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved