Ετοίμασε χαρτομάντηλα γιατί το Netflix φέρνει την πιο συγκινητική ταινία που θα δεις τον Φεβρουάριο

Ανυπομονούμε για τη συγκεκριμένη ταινία. Δε θα πούμε ψέματα.

Αν εκτιμάς όπως εμείς τις ρομαντικές ταινίες, τότε σίγουρα θα εκτιμήσεις αυτήν που έχει ετοιμάσει το Netflix και που πρόκειται να γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα σε λίγες μέρες. Μία ταινία, που αποτελεί μεταφορά του best-seller βιβλίου της Niven Jennifer «All The Bright Places» και που ακολουθεί την ιστορία αγάπης μεταξύ δύο νέων παιδιών που φαίνεται να έχουν όλα τα εμπόδια μπροστά τους.

Το «Όλα Τα Φωτεινά Μέρη», λοιπόν, μιλάει για τη Violet Markey (Elle Fanning), ένα δημοφιλές κορίτσι που προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια της αδερφής του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και τον Theodore Finch (Justice Smith), ένα αγόρι με εμμονή με τον θάνατο και μία περίεργη συμπεριφορά.

Κόντρα στο αναμενόμενο, οι δυο τους ερωτεύονται παράφορα ο ένας τον άλλον κι η πορεία που ακολουθούν φαίνεται να οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια, των οποίων την κατάληξη -μακάρι να κάνουμε λάθος- αλλά φοβόμαστε να φανταστούμε.

Μαζί με τους πρωταγωνιστές, στην ταινία θα δούμε και τους: Alexandra Shipp, Keegan Michael-Key, Luke Wilson, Kelli O’Hara, Felix Mallard, Virginia Gardner, Lamar Johnson και Sofia Hasmik.

Δες το τρέιλερ στη συνέχεια.




Διάβασε επίσης: Miss Snow white!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved