O νέος Batman του Pattinson αποκαλύφθηκε, το ίδιο κι οι προβληματισμοί μας

Το πρώτο βίντεο του Batman κυκλοφόρησε κι έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα.

Στην παρούσα φάση, βρισκόμαστε σε ένα Batman frenzy. Τουλάχιστον, από την άποψη των νέων. Δεδομένου ότι τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα, ήταν λογικό κι επόμενο να βγει το πρώτο υλικό για να μας βάλει λίγο στο mood και να φανούν και οι πρώτες αντιδράσεις σχετικά με την παρουσίαση του διάσημου χαρακτήρα.

Ψέματα δε θα πούμε, όμως. Το task ξεκίνησε με δύσκολες βάσεις, αφού στους προκατόχους του βρίσκεται ο Christian Bale κι ένας Christopher Nolan που δημιούργησαν όχι απλώς την καλύτερη εκδοχή του Batman, αλλά την εξέλιξή του: τον Σκοτεινό Ιππότη. Όσο για τον Ben Affleck, ας πούμε ότι όλοι λίγο ή πολύ συμφωνούμε στο ότι δεν αποτελεί και τις ιδανικότερες επιλογές που έχουν γίνει.

Πάμε, λοιπόν, στον Robert Pattinson. Τον ανερχόμενο Bruce Wayne της Warner Bros. που φιλοδοξεί να χαράξει τη δική του πορεία στο σύμπαν των κόμικς. Και θα τη χαράξει. Το θέμα είναι άλλο. Θα μπορέσει να αποδώσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο τον ρόλο; Θα ικανοποιήσει το κοινό;

Αυτό είναι, φυσικά, κάτι που δε θα μπορέσουμε να απαντήσουμε με σιγουριά μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο αυτό που έχουμε αυτήν τη στιγμή είναι το πρώτο promo της ταινίας που ανέβασε ο σκηνοθέτης Matt Reeves.




Ας αρχίσουμε, λοιπόν, από τα βασικά. Η στολή δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε κιόλας. Ok, ναι, μία καλοφτιαγμένη στολή υπερήρωα, ωστόσο περισσότερο μας θύμισε τον Daredevil, ειδικά με τον φωτισμό του βίντεο.




Για τον Pattinson δεν μπορούμε να έχουμε σαφή άποψη, αφού στο εν λόγω promo οριακά έχει κινητικότητα. Παρά ταύτα κι αν και δε μας έχει πείσει ακόμα ότι αποτελεί καλή επιλογή, θα αφήσουμε το benefit of the doubt να μας οδηγήσει.

Στο θέμα μουσική, όμως, όσο καλός κι αν είναι ο Michael Giacchino, φαίνεται ότι η εταιρεία παραγωγής μάλλον το έχει πάει καθαρά εμπορικά. Το απόσπασμα που ακούσαμε δεν έχει καμία σχέση με τα δημιουργήματα του Hans Zimmer στον Nolan. Ο συνθέτης εκεί πήρε την ποιότητα και την προσάρμοσε στην εμπορικότητα, παραδίδοντας στο κοινό κομμάτια φορτισμένα συναισθηματικά, ενώ εδώ φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο.




Βέβαια, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι πραγματικά θα δούμε, οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο. Το πρόσφατο παρελθόν μάς έχει φερθεί πολύ καλά ως προς τον Batman στον κινηματογράφο.


Διάβασε επίσης: EveryDay can be a white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved