Stranger Things: Το teaser της 4ης σεζόν κυκλοφόρησε κι έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για τον Hopper

Stranger Things fans, το βίντεο που θέλαμε είναι εδώ.

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έφερε μόνο τους πατροπαράδοτος -για πολλούς- εορτασμούς. Για εμάς τους λάτρεις των σειρών και των ταινιών, επεφύλασσε μία άλλη έκπληξη. Το Netflix αποφάσισε να κυκλοφορήσει το teaser της 4ης σεζόν του Stranger Things και μαζί με αυτό να μας κάνει και μία αποκάλυψη για τον Hoper.

H επόμενη σεζόν, λοιπόν, θα αρχίσει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη, δηλαδή στη Σοβιετική Ένωση. Εκεί, βλέπουμε τον Jim (David Harbour) να δουλεύει με ένα γκρουπ φυλακισμένων και να φτιάχνει έναν σιδηρόδρομο μαζί με ένα γκρουπ αντρών υπό την επιτήρηση βαριά οπλισμένων φρουρών.

Οι δημιουργοί και παραγωγοί Matt και Ross Duffer είπαν:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι η παραγωγή του Stranger Things 4 έχει τώρα ξεκινήσει κι ακόμα πιο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή του Hopper.

Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά τα νέα για τον Αμερικάνο μας. Είναι φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη άγονη γη του Kamchatka, όπου θα αντιμετωπίσει κινδύνους τόσο ανθρώπινους, όσο και άλλους. Εν τω μεταξύ, πίσω στην Αμερική, ένας νέος τρόμος αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια, κάτι θαμμένο εδώ και χρόνια, κάτι που συνδέει τα πάντα…»

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια για να αρχίσεις να μπαίνεις στο κλίμα της 4ης σεζόν.




Διάβασε επίσης: EveryDay can be a white day!EveryDay can be a white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved