Κάτι ακούσαμε για το Lucifer και, ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι για το μέλλον της σειράς

Αν τα νέα ισχύουν, όλοι οι Lucifans θα κατενθουσιαστούν.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε ο Lucifer, ξέραμε κατευθείαν ότι βρήκαμε το νέο μας κόλλημα. Με το που βάλαμε το πρώτο επεισόδιο, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για το επόμενο και, όταν το Netflix πήρε τη σειρά, κάναμε ατελείωτο binge watching. Όσο για την 4η σεζόν; Ας πούμε ότι για ένα διήμερο μάς ξέχασε ο κόσμος.

Γνωρίζαμε, ωστόσο, ότι η 5η σεζόν ναι μεν πήρε το πολυπόθητο πράσινο φως, όμως θα είναι και η τελευταία, που θα δώσει ένα σωστό τέλος στο σόου που όλοι αγαπήσαμε. Ή μήπως όχι;




Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη από τον Σεπτέμβρη, με τον Tom Ellis να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, πάντα έτοιμος για τρολάρισμα.

Τώρα, όμως, κι ενώ είχαμε πάρει απόφαση τα μαντάτα, το TVLine έρχεται να μας δώσει την ελπίδα που περιμέναμε, λέγοντας ότι το Netflix βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε συζητήσεις με τη Warner Bros Television για να εξασφαλίσει άλλη μία σεζόν για τη σειρά.

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για το νέο, όμως, δεδομένης της επιτυχίας του Lucifer, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα μας εξέπληττε.

Διάβασε επίσης: Miss Snow white!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved