7 quotes από το Black Mirror που μας έκαναν να προβληματιστούμε για τη ζωή

Η σειρά που δε φοβήθηκε ποτέ να πει τα δύσκολα.

Το Black Mirror έφτασε σε μία περίοδο που η ορμή του Internet και των εξελίξεων της τεχνολογίας βρίσκονται στο απόγειό τους. Ο Charlie Brooker είχε έμπνευση όταν το δημιουργούσε κι αυτό είναι πασιφανές. Κάθε επεισόδιο της σειράς είχε τον τρόπο του να θίξει ένα κομμάτι της ζωής του μέσου ανθρώπου στην ηλεκτρονική εποχή, χωρίς να γίνει βαρετό ή να κουράσει με αποφθέγματα και νουθεσίες.

Αυτός είναι ο Brooker. Ένας πραγματικός καλλιτέχνης με μία άποψη που δε φοβάται να εκφράσει, ακόμα κι όταν αυτή έχει να κάνει με τα πιο ευαίσθητα θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, όπως ο ρατσισμός κι η πολιτική.

Η σειρά έχει προκαλέσει διχασμένες απόψεις μεταξύ των θεατών και, μάλιστα, από πολλές απόψεις. Ο ωμός και κατά πολλές απόψεις υπερβολικός τρόπος που παρουσιάζει τα πράγματα βρίσκει πολλούς στην απέναντι πλευρά, ωστόσο με αυτό είναι που έχει κερδίσει εμάς τους υπόλοιπους που την έχουμε αγαπήσει.

Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να διαλέξουμε 7 quotes που έχουμε ακούσει στα επεισόδια της σειράς και κατάφεραν να μας προβληματίσουν για τη ζωή σήμερα.

Πάμε να τα δούμε στην παρακάτω gallery.




Διάβασε επίσης: Miss Snow white!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved