Ο Joaquin Phoenix ζητάει μόλις 2 λεπτά για να σε ανατριχιάσει με το νέο του φιλμ

Μετά τον Joker, o Phoenix μάς συγκινεί με αυτό το βίντεο.

Το 2019 ήταν η χρονιά του. Μπορεί όλοι οι σινεφίλ να ήξεραν εδώ και πολλά χρόνια το μεγαλείο του Joaquin Phoenix, όμως, ο χαρακτήρας του Joker ήταν αυτός που ανέδειξε τις πραγματικές του ικανότητες σε όλο τους το μεγαλείο. Με τη δύναμη του ταλέντου του, ένας κατά τα λοιπά εικονικός χαρακτήρας της Gotham απέκτησε άλλη υπόσταση και δε θα ξαναείναι πια ο ίδιος.

Η απονομή του Όσκαρ για Α’ Ανδρικό, λοιπόν, δεν αποτέλεσε έκπληξη, αλλά καθαρή δικαίωση για έναν άνθρωπο που ξέχασε ποιος είναι και μετατράπηκε σε μία από τις πιο σκοτεινές εκδοχές χαρακτήρων που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη.

Ο Phoenix, όμως, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την υποκριτική. Ναι, τη λατρεύει, αλλά μία άλλη του λατρεία έρχεται να σταθεί δίπλα της κι αυτή δεν είναι άλλη από το περιβάλλον. Πόσο να τον συγχαρούμε που μετά τα Όσκαρ αποφάσισε να φάει ένα vegan burger μαζί με τη σύντροφό του, Rooney Mara, αντί των πολυτελών πιάτων που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι της λαμπερής διοργάνωσης;

Κι ας μην ξεχνάμε τον συγκινητικό του λόγο κατά την παραλαβή του μεγάλου βραβείου.




Τώρα, ο ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις του με ένα γκρουπ ακτιβιστών, το Extinction Rebellion, και τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Amazon Watch για τη δημιουργία ενός δίλεπτου βίντεο με στόχο την επαγρύπνηση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την αποψίλωση των δασών και τις παγκόσμιες πυρκαγιές.

Το Guardians of Life, όπως ονομάζεται, παρουσιάζει μία ιατρική ομάδα με γιατρό τον Phoenix να προσπαθεί να σώσει έναν ασθενή, τον οποίο στην αρχή δε βλέπουμε, αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για τη γη.




Στο φιλμ συμμετέχουν επίσης η Adria Arjona, η Rosario Dawson, ο Matthew Modine, η Oona Chaplin, η Q’orianka Kilcher κι ο Albert Hammond Jr.

Διάβασε επίσης: Miss Snow white!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved