Αυτός είναι ο κρυφός κανόνας του UNO που κανένας δεν ξέρει και θα σε σώσει την επόμενη φορά

Χτύπημα κάτω από την μέση για τους περισσοτέρους αλλά εσύ την επόμενη φορά θα κερδίσεις!

«Αγαπημένο Uno», που στις δύσκολες στιγμές, σε εκείνες τις ατελείωτες βαριεστημένες ώρες, ήσουν εκεί. Uno, εσύ που μας έφερες κοντά με την παρέα αλλά μετά από ένα χαμένο παιχνίδι μας έβαλες «ύπουλα» και δόλια να τσακωθούμε. Σήμερα UNO, σ’ αγαπάμε λίγο παραπάνω αφού μάθαμε εκείνον τον μυστικό κανόνα που λάθος εφαρμόζαμε τόσο καιρό.

via GIPHY

Και για να βρει ένα τέλος αυτό το εισαγωγικό σημείωμα του μονολόγου και της τρέλας που μας διακατέχει και, για να μπούμε στο ψητό, να σου πούμε ότι τόσο καιρό παίζεις λάθος το παιχνίδι με τις κάρτες και ο κανόνας αυτός, σίγουρα σε έχει στιγματίσει. Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε αυτό το βάσανο.

via GIPHY

Πόσοι ηρωικοί καυγάδες έχουν εξελιχθεί έπειτα από το μαγικό και, καθόλου αθώο φύλλο τράπουλας. Σε ποιο αναφερόμαστε; Στο +2 ή ακόμη χειρότερα στο +4.

Τόσο καιρό επικρατούσε η κακή συνήθεια-που παρεμπιπτόντως πρόκειται για έναν κανόνα που μόνοι έχουμε επινοήσει- μετά από την κάρτα +2 ή +4 να ρίχνουμε κάτι αντίστοιχο και να καταστρέφουμε κατά κάποιο τρόπο τον ακριβώς επόμενο στην σειρά. Βέβαια αν είσαι εσύ εκείνη η φουκαριάρα στην σειρά που δεν έχει στα χέρια της τέτοια κάρτα, καταλαβαίνεις, ότι δεν έχεις πια την νίκη στο τσεπάκι σου.


Και για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα της ημέρες! Το Uno απαγορεύει τέτοιες κινήσεις, κοινώς όταν πέσει ένα +2 ή ένα +4, είσαι υποχρεωμένη να τραβήξεις τις κάρτες που σου αναλογούν(δύσμοιρη τι σου έμελλε να πάθεις) και έπειτα να ρίξεις τα πυρά σου. Όταν ξεκινήσεις κάποια παρτίδα Uno, μην αφήσεις την παρέα να ρίξει +2 και μετά άλλο ένα +2 και έπειτα ένα +4 με όλα αυτά να καταλήγουν στο τσεπάκι σου. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Πρώτα μαζεύεις μετά ρίχνεις.

via GIPHY

Όταν έρθει εκείνη η στιγμή να μαζέψεις δεκαπέντε κάρτες, θυμήσου ότι απαγορεύεται. Και όταν κερδίσεις την παρτίδα θυμήσου εμάς. Μας ευχαριστείς αργότερα!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved