Έχεις χωρίσει; Αυτό το δώρο να κάνεις στον πρώην σου

Το λες «λίγο» υπερβολικό πάντως...

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται μόλις λίγες μέρες μακριά. Τα ζευγάρια ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον έρωτά τους, αγοράζουν δώρα ο ένας για τον άλλον και κανονίζουν την έξοδό τους. Εσύ, ωστόσο, έχεις χωρίσει και δεν έχεις και την καλύτερη σχέση με τον πρώην σου. Για την ακρίβεια, μάλλον είσαι στη φάση που έχεις κάποια νεύρα μαζί του για ο,τι μπορεί να έχει συμβεί μεταξύ σας κι έχεις όρεξη για μία τρολιά.

Αυτή σου η επιθυμία πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, αφού ένας ζωολογικός κήπος στο San Antonio σού πουλάει για 5 ή 25 δολάρια να δώσεις σε μία κατσαρίδα ή ένα ποντίκι αντίστοιχα το όνομα του πρώην σου πριν το ταΐσουν στους μεγαλύτερους θηρευτές, όπως τα φίδια.

via GIPHY

Αυτή η κίνηση του San Francisco Zoo, όπως ήταν φυσικό, δίχασε το κοινό, με πολλούς να έχουν ήδη αγοράσει τα θηράματά τους κι άλλους να κατηγορούν τον ζωολογικό για σκληρή και ντροπιαστική αντιμετώπιση τον ζώων. Σε αυτούς τους τελευταίους, ωστόσο, ήρθε η εξής απάντηση:

«Τα τρωκτικά που χρησιμοποιούμε τα αγοράζουμε από μία φάρμα ποντικιών και παραδίδονται παγωμένα (νεκρά) και τοποθετούνται στο Κέντρο Διατροφής μας. Μόλις ξεπαγώσουν, το τάισμα με ποντίκια είναι μέρος του τακτικού προγράμματος ταΐσματος πολλών ζώων μέσα στις περιοχές με τα ερπετά»

«Οι ζωντανές κατσαρίδες προμηθεύονται από το Dart Frog Connection & Josh’s Frogs. Η αποικία φροντίζεται και διατηρείται από το Τμήμα των Ερπετών στο Σπίτι των Ερπετών»

Μαζί με την παραπάνω απάντηση έφτασε και η Πιστοποίηση που έχει λάβει ο ζωολογικός για την ευημερία των ζώων.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved