5+1 σκηνές θρίλερ που θες να φωνάξεις DON'T DO IT στον πρωταγωνιστή

Μα αλήθεια είναι ατρόμητοι, ή απλώς χαζούληδες;

Αγαπημένες ταινίες τρόμου! Για να δείξουμε και πόσο θαρραλέες είμαστε προτείνουμε για το καθιερωμένο movie night της παρέας, ένα θρίλερ! Γιατί όχι άλλωστε; Αφού ξέρεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι αίμα, είναι κάτι σε χυμό τομάτας και το καλύτερο; Όταν πέφτουν από τον 6ο όροφο, δεν πεθαίνουν στην πραγματικότητα. Αλήθεια!

Το αξιοζήλευτο πάντως σε κάθε περίπτωση είναι το θάρρος που έχουν οι πρωταγωνιστές. Το ότι εκείνοι είναι ατρόμητοι όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα τιναχτείς σε κάποια σκηνή που κάποιος τρελός θα πεταχτεί στην οθόνη. Επίσης, το ότι εκείνοι είναι ατρόμητοι δεν σημαίνει ότι εσύ μπορείς να καταλάβεις τον πραγματικό λόγο που κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις ενώ θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση κάπως διαφορετικά.

Είτε μείνουν έως και το τέλος της ταινίας ζωντανοί, είτε όχι, εσύ σίγουρα δεν θα πήγαινες στο υπόγειο να ανακαλύψεις από που προέρχεται αυτός ο περίεργος ήχος! Μα αλήθεια γιατί πηγαίνουν εκεί κάτω; Νομίζεις καλέ μου ότι η παροιμία περί περιέργειας και γάτας βγήκε τυχαία;

via GIPHY


Μα για τον θεό! Είναι σκοτάδι! Ή άναψε ένα φως ή γύρνα πίσω! Και κάτι τελευταίο! Γιατί πας μόνος σου; Περίμενε κάποιον να έρθει.

via GIPHY

Και ναι. Μην διαπραγματεύεσαι με τρελούς. Νομίζεις ότι θα τον σώσεις; Αφού βλέπεις ότι ο συνομιλητής σου δεν είναι και πολύ στα καλά του. Γιατί επιμένεις;

via GIPHY


Η μαμά σου δεν σου είπε να μην μιλάς με αγνώστους; Εσύ βρε κουτή, γιατί μιλάς σε εκείνον τον άγνωστο που τελικά θα σου βγει δολοφόνος; Τι σημασία έχει που είναι κούκλος;

via GIPHY

Αν σου πέσει κάτι κάτω άστο! Θα σου πάρουμε άλλο! Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν έπεσε κάτι στον υπόνομο θα μπορέσεις να το πάρεις πίσω; Πόσο μάλλον αν είναι χάρτινο! Θα λιώσει! Απλά λέμε!

via GIPHY


Στην καλύτερη περίπτωση που δεν θα έχεις ξεχάσει να πάρεις το κινητό μαζί-γιατί συνήθως το αφήνεις κάπου-τι σύνδεση έχεις στο τηλέφωνο σου και ποτέ δεν έχεις σήμα; Άλλαξε πακέτο!

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved