Διάσημο αθλητικό brand θα κάνει μια απίθανη αλλαγή για να σώσει το περιβάλλον

Η εταιρεία αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες εταιρείες ρούχων και παπουτσιών δείχνουν το σεβασμό τους προς το περιβάλλον υιοθετώντας νέους τρόπους κατασκευής των προϊόντων τους. Υπάρχει μια τάση προς τη βιώσιμη και ηθική μόδα και τη χρήση υλικών που δε βλάπτουν τον πλανήτη μας. Σε αυτή τη λογική θέλει να αρχίσει να κινείται και η εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas.

Συγκεκριμένα, το αθλητικό brand ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι σκοπεύει να σταματήσει να χρησιμοποιεί πλαστικό στην κατασκευή των εμπορευμάτων. Και, μάλιστα, ελπίζει ότι θα έχει καταφέρει να πάψει να χρησιμοποιεί εντελώς παρθένο πολυεστέρα μέχρι το 2024. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, η Adidas ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει 50% λιγότερο πλαστικό στα προϊόντα της. Και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία μιας και ο πολυεστέρας είναι ένα πολύ βλαβερό για τον πλανήτη υλικό, ενώ συνήθως καταλήγει στο νερό που πίνουμε.

Η εταιρεία Adidas έχει σκεφτεί να προχωρήσει και σε άλλες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και θα μάθεις ακριβώς τι θέλει να κάνει στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved