Έχει βγει ταινία για την ιστορία του Voldemort και θα τη ζήλευε μέχρι κι η Warner Bros

Fans έφτιαξαν ταινία για τον Tom Riddle κι εμείς υποκλινόμαστε.

Ο Voldemort είναι από τους χαρακτήρες που λατρεύεις να μισείς. Ο εικονικός κακός του franchise του Harry Potter πάνω στον οποίο βασίστηκε ουσιαστικά όλο το universe. Τίποτα δε θα ήταν το ίδιο χωρίς εκείνον. Όπως καμία ταινία δεν είναι ποτέ ίδια χωρίς τον βασικό της villain. Ο Άρχοντας του Σκότους είχε για χρόνια τον Harry ως την παράδοξη νέμεσή του, αφού όσο και να ήθελε να τον ξεφορτωθεί λόγω του μεγέθους της δύναμης που είχε, ήταν και το «δοχείο» ενός Πεμπτουσιωτή της ψυχής του.

Αν και ο Voldemort ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο βασικά ονόματα του franchise, πέρα από μερικά flashbacks για συγκεκριμένα σημεία της ζωής του που διευκόλυναν την εξέλιξη της ιστορίας, δεν είχαμε κάποια ουσιαστική παρουσίαση της αρχής του. Της περιόδου που ήταν ακόμη νεαρός και πολλά υποσχόμενος μάγος.

Fans του Harry Potter αποφάσισαν να φτιάξουν μόνοι τους μία ταινία διάρκειας 52 λεπτών, αφιερωμένη στον Tom Riddle. Μαζί με αυτόν, μας παρουσίασαν και νέους χαρακτήρες, όπως την Grisha McLaggen, που υπονοείται ότι πρόκειται για συγγενή του Cormac McLaggen και απόγονο του Godric Gryffindor.

Η ταινία κυκλοφόρησε από την Tryangle Films στις 13 Ιανουαρίου του 2018 στο YouTube και μέχρι σήμερα έχει σχεδόν 16 εκατομμύρια προβολές.

Μπορείς να τη δεις εδώ:




Διάβασε επίσης: Tell me everything: Η Ilenia Williams απαντά στα EveryDay ερωτήματά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved