Το remake του Batman άρχισε γυρίσματα κι αυτή η φωτογραφία το επιβεβαιώνει

Ο νέος Batman ετοιμάζεται να έρθει στη μεγάλη οθόνη.

Καλώς ή κακώς, από τότε που ο Christopher Nolan αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Batman Begins (2005), ήταν σαν κατά κάποιον τρόπο να διέγραψε κάθε προηγούμενη προσπάθεια απόδοσης του εικονικού χαρακτήρα των κόμικς. Για την ακρίβεια, κάπου εκεί ήταν που αποχαιρετήσαμε τον Batman κι υποδεχτήκαμε τον Dark Knight, τον Σκοτεινό Ιππότη που έφερε τον ήρωα πιο κοντά στον μέσο άνθρωπο και πιο μακριά από έναν άφταστο υπερήρωα. Κι αυτό που κατάφερε ήταν σπουδαίο. Γι’ αυτό και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει αυτές τις ταινίες.

Παρά ταύτα, η DC, που χρόνια ήθελε να κάνει μία solo ταινία για τον Bruce Wayne, ειδικά μετά την ανάληψη του ρόλου από τον Ben Affleck, τώρα είπε να κάνει το βήμα και να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη, με τον Robert Pattinson στα ηνία. Τα γυρίσματα, μάλιστα, άρχισαν κι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matt Reeves, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Twitter για να το επιβεβαιώσει.


Η φωτογραφία δε δείχνει κάποιον από τους ηθοποιούς, προφανώς για να μην κάνει κάποιο spoiler και να κρατήσει την αγωνία, δείχνοντας μόνο τη σκηνή (17) στην οποία βρίσκονταν εκείνη την ώρα και το hashtag που δήλωνε ότι πρόκειται για την πρώτη μέρα.




Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιουνίου του 2021.

Διάβασε επίσης: Πες μου το relationship status σου, να σου δώσω την κατάλληλη playlist!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved