Το prequel του Game of Thrones αρχίζει γυρίσματα κι αποκαλύπτει πώς θα είναι οι πρωταγωνιστές

Ανυπομονούμε για λίγο καλό Game of Thrones και δεν το κρύβουμε.

Ας μην ξαναμπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε την 8η σεζόν του Game of Thrones. Ποτέ. Ας προσποιηθούμε ότι δεν υπήρξε κι ότι η ιστορία σταμάτησε κάπου εκεί στην αποκάλυψη ότι ο Jon είναι στην πραγματικότητα γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark και άρα ο ένας και μοναδικός διάδοχος του Iron Throne. Πώς σου φαίνεται ως ιδέα; Εμάς, εξαιρετική.




Τώρα, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε τη ζωή μας παρακάτω και να αφήσουν το έδαφος ανοιχτό για άλλες σειρές που έχουν κάθε καλή διάθεση να μας κάνουν να κολλήσουμε, βλέπε το prequel του GoT, House of the Dragon. Παρά το γεγονός ότι το έτερο prequel με τη Naomi Watts που θα διαδραματιζόταν επί εποχής Παιδιών του Δάσους ναυάγησε, η παραγωγή φαίνεται να πιστεύει πολύ σε αυτό το concept και να θέλει να κινήσει γρήγορα τις διαδικασίες των γυρισμάτων. Το House των Targaryen, για να είμαστε ειλικρινείς, αποτελεί ένα πολύ καλό εισιτήριο προς την επιτυχία.

Έτσι, θα βρεθούμε 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones που ζήσαμε για μία δεκαετία, όταν ο περίφημος οίκος του Δράκου -Aegon ο Κατακτητής με τις αδερφές του- εισέβαλε στο Westeros και πήρε την εξουσία με τη βία.

Ήδη βγήκε το casting call για τους ηθοποιούς που θα χρειαστεί η παραγωγή για τους βασικούς ρόλους και μπορείς να τους δεις στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Πώς μπορείς να διασκεδάζεις free στην πόλη everyday

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved