Τα highlight της 2ης σεζόν «The Umbrella Academy» που πρέπει να μάθεις ΤΩΡΑ

Τι πρέπει να περιμένουμε από την δεύτερη σεζόν;

Το The Umbrella Academy επιστρέφει και οι ήρωες του Netflix μετά το τέλος της πρώτης σεζόν μας έχουν αφήσει με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις επομένως, τι πρέπει να περιμένουμε από τον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη μερικούς μήνες πριν, αφού το Netflix μοιράστηκε μια φωτογραφία του cast. Όλοι μαζεμένοι σε μια φωτογραφία. Αν και στην φωτογραφία δεν φαίνεται τι ακριβώς κάνουν, είναι αρκετά ενδιαφέρον το ότι Ellen Page, Aidan Gallagher και Justin Min λείπουν από το πλάνο.

https://www.instagram.com/p/ByQbG75FoAn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα υπάρχουν νέοι χαρακτήρες στην σειρά;
Το Netflix έχει κάνει λόγο για τρείς νέους χαρακτήρες και φαίνεται ότι θα έρθουν για να φέρουν… χαμό στην δεύτερη σεζόν.

Διάβασε επίσης: «Umbrella Academy»: Τι ξέρουμε για τη 2η σεζόν και τους τρεις νέους χαρακτήρες που θα δούμε

Τι συμβαίνει με τον Ben στην δεύτερη σεζόν;
Με το group να πηγαίνει πίσω στον χρόνο, πολλοί fans της σειράς αναρωτιούνται αν αυτό σημαίνει πως ο Ben θα γίνει επιτέλους μέρος της ομάδας αντί να είναι διαρκώς ο στόχος του Klaus.

Υπάρχουν αποχωρήσεις;
Υπάρχει ένας ηθοποιός ο οποίος έχει προκαλέσει πανικό με ένα tweet του. Ο Aiden Gallagher( o Five) ανεβάζοντας μια φωτογραφία έγραψε «Ευχαριστώ για τον ρόλο ζωής. Θα κοιτάζω πάντα πίσω και λέω, wow αυτός ήταν ο πιο cool ρόλος που έχω παίξει ποτέ».


Ας ελπίσουμε πως θέλει απλά να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.
Ο Aidan επίσης έχει ποστάρει ένα μικρό video στο οποίο μας αποκαλύπτει ότι είναι στο Toronto για τα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/ByNWOvWFIU8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η ιστορία της δεύτερης σεζόν θα πάει κάπως έτσι:
Η σειρά ακολουθεί τα χνάρια της πρωτότυπης σειράς comic και υπάρχουν ήδη part 2 και part 3. Όταν η σειρά επιστρέψει θα ακολουθεί ακριβώς την ιστορία του «Dallas». Της δεύτερης σειράς comic δηλαδή.

Υπάρχουν πιθανότητες για περισσότερες από δύο σεζόν;
Λοιπόν, αυτό είναι πολύ πιθανό! Χάρη στην σειρά comic έχουμε ελπίδες για παραπάνω «χρόνο» με τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες. Το The Umbrella Academy Volume 3: Hotel Oblivion είχε κυκλοφορήσει δέκα χρόνια μετά το «Dallas». Σε ένα post του ο Gerard Way είχε γράψει ότι έχει ξεκινήσει το Volume 4. Όσα «Volume» και τόσες season; Επομένως έχουμε ακόμη ελπίδες για περισσότερες σεζόν The Umbrella Academy.

https://www.instagram.com/p/B2hnieMHUs3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πότε θα βγει εν τέλει η νέα σεζόν;
Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το Netflix ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του The Umbrella Academy. Σύμφωνα με τ IndieWire, o Steve Blackman είπε: «Παίρνει μόνο 18 μήνες για να ολοκληρώσεις μια σεζόν». Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γίνει το μεγάλο comeback της σειράς. Σίγουρα όμως θα αξίζει τον κόπο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved