Marvel/The Eternals: H φωτογραφία από τα γυρίσματα αποκάλυψε το αμόρε του Kit Harington

Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel κυκλοφόρησε κι οι fans έχουν ενθουσιαστεί.

Βρισκόμαστε επίσημα στη χρονιά που σηματοδοτεί την έναρξη της Τέταρτης Φάσης της Marvel κι αυτό σημαίνει ένα και μοναδικό πράγμα: περισσότερες ταινίες με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και γνωριμία με νέους που δείχνουν να πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Οι Eternals είναι ξεκάθαρα η ταινία που ανυπομονούμε περισσότερο να δούμε κι αυτό γιατί συγκεντρώνει πολλά μεγάλα ονόματα του Hollywood κι έχει τη δυναμική να εξελιχθεί στον διάδοχο των Avengers #fingerscrossed.

Μέχρι την κυκλοφορία της, βέβαια, έχουμε ακόμα καιρό (6 Νοεμβρίου 2020), αλλά, μέχρι τότε, ευτυχώς, έχουμε τις διαρροές φωτογραφιών που λατρεύουμε από τα γυρίσματα και που μας βάζουν λίγο περισσότερο στο κλίμα για να έχουμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα.

Τι έγινε αυτήν τη φορά;

Ο Kit Harington, που αποτελεί έναν από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς (Dane Whitman), εθεάθη στα γυρίσματα της ταινίας να φιλιέται με μία συμπρωταγωνίστριά του, την Gemma Chan που υποδύεται την Sersi. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχουμε και τη φωτογραφία που δείχνει τη συγκεκριμένη στιγμή.


Sersi και Black Knight, λοιπόν, φαίνεται να είναι το νέο ειδύλλιο της Marvel. Λες να κοντράρουν Captain America - Peggy Carter; Δύσκολο, αλλα ας αφήσουμε ανοιχτό ένα παραθυράκι.

Διάβασε επίσης: Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved