Veganuary: Ποια είναι η τάση που ενθουσιάζει το Twitter κάθε Ιανουάριο;

Μέσα σε μία εβδομάδα ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τις 370.000.

Και, ναι, είναι Ιανουάριος και μαζί με αυτόν επέστρεψε η τάση που θέλει τον κόσμο να δοκιμάζει να γίνει vegan αρχικά για έναν μήνα, φιλοδοξώντας στη συνέχεια να το κρατήσει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ίσως αυτή να είναι και η κατάλληλη ευκαιρία που έψαχνες να αδράξεις για να πειραματιστείς με τον κόσμο των vegans και μαζί με αυτό να χάσεις και μερικά από τα περιττά κιλά που ζητούσες.

Veganuary

Το Veganuary είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να προωθήσει τον τρόπο ζωής των vegan, ενημερώνοντας κι εκπαιδεύοντας σχετικά με αυτόν. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν συμμετοχή online και, μάλιστα, παραλαμβάνουν καθημερινά emails κι ένα starter kit για να ενισχύσουν την προσπάθεια. Μέσα σε αυτά, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει οδηγούς για εστιατόρια, database με συνταγές και λίστα με προϊόντα.

To σποτάκι που έφτιαξαν για να προωθήσουν την τάση είναι ίσως από τα πιο έξυπνα που έχουμε δει τελευταία και μόλις το δεις θα καταλάβεις.




Από το 2014 μέχρι σήμερα, οι συμμετέχοντες διπλασιάζονται ή και περισσότερο κάθε χρόνο, ενώ για το 2020 σημειώθηκε ρεκόρ. Ο οργανισμός είχε βάλει στόχο τις 350.000 συμμετοχές και μέσα σε μία εβδομάδα ο αριθμός ξεπέρασε τις 370.000.

Διάβασε επίσης: Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved