Morbius: Το τρέιλερ του βρικόλακα της Marvel είναι το βίντεο που θες να δεις σήμερα

Ο Jared Leto έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και το τρέιλερ της ταινίας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

Ο καιρός περνάει και ψέματα δε θα σου πούμε. Έχει αρχίσει πια να γίνεται όλο και πιο αισθητή η στέρηση που νιώθουμε από την απουσία των ταινιών της Marvel. Και θα μας πεις καλά, στα τέλη του Απριλίου θα μπει επιτέλους σε εφαρμογή η περίφημη 4η φάση που ακούμε τόσον καιρό, αλλά άλλο Απρίλης άλλο Ιανουάριος. Άσε που όσο πιο κοντά είσαι σε κάτι τόσο περισσότερο ανυπομονείς. Εν πάση περιπτώσει, το καλό είναι ότι μάλλον εισακουσθήκαμε κι άλλος ένας χαρακτήρας της Marvel που πρόκειται να αποκτήσει δική του ταινία κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ: ο Morbius.

O Dr. Michael Morbius είναι ένας περίφημος γιατρός που, μάλιστα, έχει βραβευτεί με Nobel. Αυτός πάσχει από μία ασθένεια του αίματος, για την οποία προσπαθεί να βρει τη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ωστόσο, καταλήγει να μετατρέπεται σε βρικόλακα, ένα πλάσμα με υπερφυσικές δυνάμεις.

Όπως καταλαβαίνεις, από εκεί και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται κι αρχίζει η πραγματική ταινία, αφού ο Morbius, εκτός όλων των άλλων «μικρών» αλλαγών που του συμβαίνουν πρέπει να βρει τον τρόπο να αντισταθεί στην ορμή του να πιει αίμα, την ώρα που σιγά-σιγά αρχίζει να αποκτά μία τερατόμορφη όψη.

«Μέχρι η θεραπεία να είναι χειρότερη από την ασθένεια»




Ένα από τα δυνατά χαρτιά της ταινίας είναι φυσικά η ανάθεση του χαρακτήρα σε έναν ηθοποιό που παίρνει πολύ σοβαρά τους ρόλους του ανεξάρτητα από το είδος της ταινίας που έχει αναλάβει, τον εκπληκτικά ταλαντούχο Jared Leto. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, στο πλευρό του βρίσκεται ένας Jared Harris, αμέσως μετά την εξαιρετική του ερμηνεία στο Chernobyl, ο Φίλιππος του The Crown, Matt Smith, o Michael Keaton και η Adria Arjona (Emerald City, Good Omens, True Detective).

Πρόκειται για άλλη μία ταινία που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Sony Pictures, με την ίδια λογική που έγινε και με τον Venom του Tom Hardy κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιουλίου στους κινηματογράφους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved