5 τρόποι να δείξεις στους γονείς σου πως είσαι έτοιμη να βγεις ραντεβού

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Το πρώτο σου ραντεβού είναι ένα τεράστιο θέμα για εσένα, αλλά και για τους γονείς σου. Αρκετοί είναι οι γονείς που είναι διστακτικοί με το πρώτο ραντεβού της κόρης τους, όμως εσύ πρέπει να τους αποδείξεις ότι πρέπει να σου έχουν εμπιστοσύνη και πως ξέρεις πολύ καλά πώς πρέπει να συμπεριφερθείς.

Αν ωστόσο αντιμετωπίζεις ακόμη κάποιες δυσκολίες υπάρχουν μερικοί τρόποι για να τους αποδείξεις χωρίς κλάματα, θυμό και μούτρα, πως είσαι έτοιμη γι’ αυτό το βήμα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Κάντε μια συζήτηση γι’ αυτό το θέμα και άκου τι έχουν να σου πουν

Οι πιθανότητες λένε πως οι γονείς σου έχουν κάποιους σοβαρούς λόγους για τους οποίους δεν σε αφήνουν ακόμη να βγεις ραντεβού. Κάντε μία ήρεμη συζήτηση μεταξύ σας πρόσωπο με πρόσωπο και σιγουρέψου πως θα ακούσεις προσεκτικά τι έχουν να σου πουν. Είναι σημαντικό να ξέρεις γιατί νιώθουν όπως νιώθουν.

Δείξε λίγη ωριμότητα

Μη φωνάξεις και μην κλάψεις. Αυτό απλά θα τους αποδείξει πως δεν είσαι έτοιμη ακόμη να βγεις ραντεβού. Σεβάσου τις απόψεις τους, ενώ μοιράζεσαι μαζί τους και τη δική σου.

Γνώρισέ τους το αγόρι (ή κορίτσι αν μιλάμε για αγόρια) που θα βγεις

Αν οι γονείς σου γνωρίσουν το αγόρι (ή κορίτσι) που σε ενδιαφέρει, μπορεί να αισθάνονται πιο άνετα, όσο εσείς θα είστε έξω βόλτα. Την επόμενη φορά που θα έρθουν οι φίλοι σου σπίτι, προσκάλεσε και το αγόρι που σου αρέσει. Έτσι θα γνωριστούν πιο εύκολα και δεν θα υπάρξει αμηχανία αργότερα.

Παίξε με τους κανόνες τους

Όταν οι γονείς σου, σου δίνουν κάποια ελευθερία, μην τους ωθείς στα όριά τους! Αν είσαι σπίτι την ώρα που σου είπα και έχεις κάνει ότι έχετε συμφωνήσει, τότε θα αυξηθεί και η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό σου.

Σεβάσου τις αποφάσεις τους

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κατάληξη, σεβάσου την απόφασή τους. Εάν σε άφησαν να βγεις, αυτό είναι υπέροχο. Αλλά αν η απάντηση είναι ακόμα όχι, πρέπει να είσαι εντάξει με την απόφασή τους αυτή και να προσπαθήσεις μία άλλη χρονική στιγμή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved