5η σεζόν Lucifer: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα που ανυπομονούσαμε να δούμε

Το cast του Lucifer μεγαλώνει κι επιτέλους αποκαλύπτεται ένας «βασικός» χαρακτήρας της σειράς.

Έχουν περάσει αισίως οκτώ μήνες από τότε που κυκλοφόρησαν τα επεισόδια της 4ης σεζόν του Lucifer στο Netflix. Η διάσημη εταιρεία παραγωγής κατάλαβε τη δυναμική του σόου κι αποφάσισε να το διασώσει, αφού λίγο πριν είχε ανακοινωθεί η ακύρωσή του μετά τον τρίτο κύκλο από τη Fox. Έτσι, όχι απλώς συνεχίστηκε, αλλά έγινε και μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές μέσα στο Netflix που ενθουσίασαν τους θεατές τη φετινή χρονιά.

Δύο από τους σεναριογράφους και showrunners της σειράς είπαν:

«Είμαστε τόσο απίστευτα ευγνώμονες στο Netflix που ανέστησε τη σειρά μας την προηγούμενη σεζόν και τώρα μπορούμε να τελειώσουμε την ιστορία του Lucifer με τους δικούς μας όρους. Το πιο σημαντικό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans για το απίστευτο πάθος κι τη στήριξή τους. Τα καλύτερα έρχονται»




O Lucifer κι η Chloe φαίνεται ότι πήγαν τη σχέση τους λίγο πιο μακριά, φτάνοντας σε σημείο η αγαπημένη ντεντέκτιβ να παραδεχτεί ότι τον αγαπάει, όμως, πριν προλάβουμε να χαρούμε με την εξέλιξη, οι παραγωγοί αποφάσισαν να μας πάρουμε τον Άρχοντα της Κόλασης και να τον επιστρέψουν στα κεντρικά του.

Αν και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το κομμάτι, νέες πληροφορίες έρχονται να αποκαλύψουν έναν χαρακτήρα, για τον οποίο πολλά έχουμε ακούσει, αλλά ποτέ δεν έχουμε δει.

Τόσο ο Lucifer όσο κι ο Amenadiel τον έχουν αναφέρει άπειρες φορές. Ο μεν Lucifer για να μπορέσει να γκρινιάζει όλη την ώρα κι ο δε Amenadiel για να κάνει επίκληση στην αγαπημένο του μπαμπά.

Ο Θεός, λοιπόν, θα εμφανιστεί στην 5η σεζόν -η οποία θα χωριστεί στη μέση. Θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα 8 επεισόδια, θα μεσολαβήσει ένα διάλειμμα και μετά θα προβληθούν και τα άλλα 8- κι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί βρίσκεται στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved