Huh? O Christian Bale αφήνει τον Σκοτεινό Ιππότη και πάει στον… Thor

Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την πληροφορία για τη νέα ταινία της Marvel δεν περιμέναμε να την ακούσουμε.

Όσο απίστευτο και να φαίνεται, έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που ο Christian Bale κρέμασε τα παπούτσια του κι έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του εικονικού ήρωα της DC. Ήταν τότε που ο Christopher Nolan έφερε στο πλευρό του Bruce Wayne την Anne Hathaway, τον Tom Hardy και τη Marion Cotillard για να επιβεβαιώσουν ξανά ότι η νέα προσέγγιση του Batman έχει ξεφύγει πια από τα comics κι έχει δώσει τη θέση της στην επιβλητικότητα του Σκοτεινού Ιππότη.

Αυτή ήταν η τελευταία συμμετοχή του Bale σε κάποια ταινία ηρώων και πολύ ειλικρινά δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τον φανταστούμε εύκολα στον ρόλο κάποιου άλλου χαρακτήρα αυτού του universe. H Marvel, ωστόσο, φαίνεται ότι μπορεί…




Επιτέλους, έχουμε μπει κι επίσημα στη χρονιά που αρχίζει την περίφημη Τέταρτη Φάση της Marvel. Η εταιρεία ήδη από το καλοκαίρι έκανε γνωστά τα μελλοντικά της σχέδια όσον αφορά στις ταινίες που πρόκειται να έρθουν στη συνέχεια, κάποιες από τις οποίες αποτελούν sequel προηγούμενων blockbusters και κάποιες την αρχή νέων ιστοριών που αναμένονται να «σπάσουν» τα ταμεία των κινηματογράφων.

Μία από αυτές είναι το «Thor: Love and Thunder» (Νοέμβριος 2021), που θα αναδείξει τη Natalie Portman ως τη θηλυκή εκδοχή του γιου του Odin. Μη γνωρίζοντας ουσιαστικά τίποτα για τις υποθέσεις των ταινιών που έπονται, δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλές σχετικές υποθέσεις και σίγουρα όχι αυτήν που συζητείται αυτές τις μέρες και δείχνει να βρίσκεται στο πλάνο της Marvel.

Σύμφωνα με το Collider, ο Christian Bale βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετέχει στην ταινία «Thor: Love and Thunder». Πέρα από αυτό, όμως, δε γνωρίζουμε κάτι άλλο μέχρι στιγμής, αφού ούτε ο φημολογούμενος ρόλος έχει μαθευτεί ούτε και κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια τη Marvel έχει γίνει.

Οι fans, φυσικά, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις πρώτες υποθέσεις κι αυτή που βρίσκεται στη συνέχεια και θέλει τον Bale να κάνει τον κακό είναι ίσως η μόνη που μας βγάζει λογική. Να είναι κι αυτός στην πλευρά των καλών, είναι μάλλον άνευ ουσίας και ουσιαστικής συμβολής, αφού εκεί υπάρχουν ήδη «δυνατά» ονόματα. Ως villain, ωστόσο, θα είναι μία προσθήκη με μεγάλο ενδιαφέρον και θα φέρει μία ωραία ισορροπία στα στρατόπεδα…




Διάβασε επίσης: Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved