Emma Chamberlain: Ποια είναι η 18χρονη influencer με τα 8M followers σε Instagram και YouTube

Η Emma είναι μια YouTuber- Influencer με περισσότερα από 8M followers σε Instagram και YouTube. Τσέκαρε την!

Είναι ένα όνομα καινούριο, με πολλούς πιστούς ακολούθους να την υποστηρίζουν και έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα. Το όνομά της είναι Emma Chamberlain. Η 18χρονη Emma μεγάλωσε στην California, στο San Bruno. Ανακάλυψε το YouTube σε αρκετά νεαρή ηλικία και σκοπός της ήταν να επικοινωνεί με τον κόσμο και να ανακαλύπτει όλα εκείνα τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως είχε πει και στο περιοδικό The New York Times.




Από μικρή ήθελε να φτιάχνει videos και να τα δείχνει σε φίλους της, κάνοντάς τους να γελάνε. Έτσι σιγά-σιγά μόνη της έμαθε να επεξεργάζεται και να δημιουργεί τα δικά της video, στο κανάλι της στο YouTube. Το πρώτο video που έγινε viral είναι εκείνο στο οποίο παρουσιάζει διάφορα προϊόντα. Το post αυτού του video έγινε τον Ιούλιο του 2017.




Έχει αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας για τα οποία και έχει μιλήσει ανοιχτά στο κανάλι της, ωστόσο έχει έρθει και αντιμέτωπη με άσχημα σχόλια κάτω από τα videos της και φήμες γύρω από το όνομά της που την έφτασαν πολύ κοντά στο να τα παρατήσει.

https://www.instagram.com/p/B61iZNLpPvO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα η 18χρονη και πολύ αγαπητή Emma έχει παραπάνω από 8 εκατομμύρια followers σε YouTube και Instagram. Τώρα λανσάρει το «Stupid Genius» σειρά από videos μόνο με ήχο όμως.




Τον Νοέμβριο του 2019, η Emma κατατάχθηκε στην λίστα Time Magazine's 100 Next list , λίστα στην οποία κατατάσσονται ανερχόμενα αστέρια και έγινε εξώφυλλο στο Cosmopolitan Αμερικής! Το λες και ουάου...



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved