Δεν φαντάζεσαι το ρεκόρ του τραγουδιού του «La Casa De Papel» για το 2019

Όταν ακούς «La Casa De Papel» τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό;

Το «La Casa De Papel» είναι μια σειρά που μας έχει «στιγματίσει» όλους. Τόσο από άποψη σεναρίου και ανατροπών, όσο και χαρακτήρων των ηρώων, η σειρά έχει διακριθεί και έχει ξεχωρίσει.

Δεν είναι όμως μόνο τα παραπάνω που έχουν συμβάλλει στο να ανέβει το «La Casa De Papel», αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη, που σίγουρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς αυτής. Ίσως δεν σου περνά από το μυαλό τι είναι αυτό, όμως θα συμφωνήσεις μαζί μας αμέσως μόλις σου το αποκαλύψουμε!

Άλλη μια διάκριση λοιπόν που έρχεται-συνοδευόμενη από τον τίτλου «La Casa De Papel»- είναι εκείνη η επιτυχία του soundtrack. Μην πεις ότι δεν το περίμενες, ή ότι δεν έχεις ακούσει το κομμάτι στο replay, γιατί ξέρουμε ότι είναι ψέμα.

Ωστόσο ακόμη και να μην ήθελες να το ακούσεις αυτό θα ήταν πρακτικά αδύνατο, αφού το «My Life is Going On» της Cecilia Krull διεκδίκησε και κέρδισε καθ’ όλη της διάρκεια του 2019 τις υψηλότερες θέσεις του official airplay chart, του iTunes και του Ελληνικού Shazam Chart. Όσο για το επίσημο ραδιοφωνικό chart; Κατέκτησε την κορυφή και εκεί. Επομένως όλο και κάπου θα το έχεις ακούσει... τυχαία.




Διάβασε περισσότερα στη gallery

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved