Αυτές είναι οι σειρές που γκούγκλαρε περισσότερο ο κόσμος το 2019

Αν ακόμα δεν τις έχεις δει, ξεκίνα τα series nights.

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε έναν καταιγισμό σειρών που ενθουσιάζουν και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δυσκολευόμασταν να βρούμε και να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες σειρές με δράση και πλοκή που θα μας «βούλιαζαν» στον καναπέ και δε θα θέλαμε να σηκωθούμε. Ειδικά μετά την εμφάνιση του Netflix η εμμονή με τις σειρές έχει φτάσει σε άλλο level.

Και εδώ που τα λέμε, τι καλύτερο θα έκανες τα κρύα βράδια του χειμώνα από το να δεις μια ενδιαφέρουσα σειρά;! Ή όταν οι φίλοι σου δεν μπορούσαν να συναντηθείτε; Μια σειρά είναι πάντα η καλύτερη λύση για να περάσεις όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σου.

Μιας και σε λίγες μέρες το 2019 μάς αποχαιρετά, εμείς εδώ στο teen queen βρήκαμε τις 8 σειρές που γκούγκλαρε περισσότερο ο κόσμος αυτή τη χρονιά. Δες την παρακάτω λίστα και αν δεν έχεις δει κάποια από αυτές, ξέρουμε τι θα κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα.

Game of Thrones



Η ιστορία αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Γουέστερος από τον Αίγκον τον Κατακτητή σε έναν μεσαιωνικό κόσμο με στοιχεία φαντασίας. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον Πόλεμο των Επτά Βασιλέων. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι από όλα: το Παιχνίδι του Στέμματος.

Stranger Things



Το Stranger Things βρίσκεται στη φανταστική πόλη Hawkins, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το εθνικό εργαστήριο Hawkins φαινομενικά εκτελεί επιστημονική έρευνα για το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά κρυφά πραγματοποιεί πειράματα σε παραφυσικά και υπερφυσικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιλαμβάνουν υποκείμενα ανθρώπινων τεστ. Αθέλητα, έχουν δημιουργήσει μια πύλη σε μια εναλλακτική διάσταση που ονομάζεται «Upside Down». Η επίδραση του Upside Down αρχίζει να επηρεάζει τους άγνωστους κατοίκους του Hawkins με καταστροφικούς τρόπους.

Chernobyl



Το Chernobyl είναι σειρά καταστροφής, τρόμου, κατασκοπείας, πολιτικής, ανθρώπινου δράματος πάνω απ’ όλα. Το γεγονός ότι κρατά την ισορροπία μεταξύ όλων των στόχων της με τη χειρουργική ακρίβεια που το καταφέρνει είναι επίτευγμα. Μία από τις καλύτερες σειρές αληθινών γεγονότων που έχουμε δει ποτέ.

When They See Us



Η αληθινή, διαβόητη υπόθεση των Central Park Five, τεσσάρων αφροαμερικανών εφήβων και ενός λατίνου που κατηγορήθηκαν για το βιασμό μιας γυναίκας που δεν έπραξαν ποτέ, έγινε μίνι σειρά από τα χέρια της υποψήφιας για Όσκαρ σκηνοθέτιδας Ava DuVernay και μας καθήλωσε. Το When They See Us ξυπνά τον θυμό σου, αλλά, κυρίως, θέλει να «ξυπνήσει» την κατανόηση και την ανθρωπιά σου.

The Umbrella Academy



Μία ημέρα του 1989 γεννιούνται μαζί 43 βρέφη από άσχετες μεταξύ τους γυναίκες, οι οποίες μέχρι και μία ημέρα πριν δεν είχαν το παραμικρό σημάδι εγκυμοσύνης. Έξι εξ αυτών υιοθετούνται από έναν δισεκατομμυριούχο που σκοπεύει να προετοιμάσει τα χαρισματικά παιδιά, ώστε να σώσουν τον πλανήτη. Η οικογένεια λόγω διαφόρων απροόπτων διαλύεται. Όμως ενώνεται και πάλι μετά από ένα τραγικό γεγονός με σκοπό να προστατεύσει τον κόσμο από την καταστροφή.

Euphoria



O Matteo είναι ένας νέος επιχειρηματίας, ευφυής, τολμηρός και δυναμικός. Ζει μια ζωή στα άκρα γεμάτη προκλήσεις. Ο αδελφός του, Ettore, είναι καθηγητής σε σχολείο και ζει ακόμα στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου οι δυο τους γεννήθηκαν. Είναι ένας άνδρας συνετός με μια ήσυχη ζωή σε μια ρουτίνα που τον βολεύει, ένας άνθρωπος που συνειδητά επιλέγει να ζει στη σκιά. Αυτοί οι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι θα έρθουν κοντά σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και θα ανακαλύψουν μετά από χρόνια απουσίας ξανά ο ένας τον άλλον.

Dead to Me



H Τζεν και η Τζουντι συναντιούνται σε μια ομάδα υποστήριξης για ανθρώπους που έχασαν κάποιον δικό τους. Η Κριστίνα Απλγκέιτ είναι ώριμη, όμορφη, δυναμική -και αναμφίβολα στον καλύτερο ρόλο της καριέρας της-, ενώ η Τζεν είναι μια δυναμική μεσίτρια με εκρηκτικό χαρακτήρα, η οποία έχασε τον άντρα της σε ένα ατύχημα, όταν κάποιος τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε λίγο πιο μακριά από το σπίτι τους. Οι ιστορίες τους κρύβουν μια σειρά από μυστικά και εκπλήξεις που θα αλλάζουν τη δυναμική της σχέσης τους και του τρόπου που νιώθεις απέναντί τους, σχεδόν από τη μια στιγμή στην άλλη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved