Πώς θα κάνεις ψώνια και θα καις περισσότερες θερμίδες: Βρήκαμε τον τρόπο

Σετ κοιλιακών; Με δύο σβούρες στο εμπορικό κέντρο και είσαι έτοιμη!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό που κανένας δεν θα σου εμπιστευθεί, εμείς όμως είμαστε εδώ για να σου πούμε την αλήθεια, έτσι όπως ακριβώς είναι! Έχεις κουραστεί με τα γυμναστήρια, τα προγράμματα κοιλιακών και ραχιαίων, τις εφαρμογές με τα 30 days challenge για γρήγορα αποτελέσματα και σε καταλαβαίνουμε!
Ξέχνα τα όλα αυτά! Ξέχνα κάθε βαρετή μέθοδο γυμναστικής γιατί έχουμε τον ιδανικό τρόπο να γυμναστείς, χωρίς να το καταλάβεις και σίγουρα διασκεδάζοντάς το!

Η αγαπημένη σου συνήθεια μπορεί να γίνει το νέο πρόγραμμα γυμναστικής και φυσικά δεν αναφέρομαι στην αγαπημένη συνήθεια «Netflix- καναπές- πατατάκια», αλλά στο Shopping Therapy! Ποια από εμάς δεν λατρεύει τα ψώνια; Τις βόλτες από μαγαζί σε μαγαζί; Ναι, ναι, η βόλτα σου στα μαγαζιά θα σε γυμνάσει και σου έχουμε μαζέψει μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, αλλά και tips για να πειστείς! Το μόνο που προϋποθέτει το «πρόγραμμα» αυτό είναι να πας στα μαγαζιά-μάλλον δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα- απλά ξέχνα για λίγο τα ψώνια από το internet.

via GIPHY


Αρχικά, όταν μπαινοβγαίνεις από μαγαζί σε μαγαζί ψάχνοντας το αγαπημένο σου τζιν πουκάμισο, να σου πούμε ότι έχεις ήδη κάψει τις περιττές θερμίδες που πλημυρίζουν το σώμα σου και πολύ σε ενοχλεί. Γιατί να πας για διάδρομο και τρέξιμο, όταν μπορείς να τρέξεις για να αρπάξεις το τελευταίο κομμάτι από το ράφι πριν το «τσιμπήσει» κάποια άλλη; Σκέψου το και απαντάς αργότερα.

via GIPHY


Φιλική συμβουλή: Κάνε πρώτα μια μεγάλη βόλτα στο μαγαζί-δεν βιάζεσαι άλλωστε- χάζεψε τα ρούχα από σταντ σε σταντ και όταν «οργώσεις» το μαγαζί γύρνα πίσω και πάρε τα ρούχα που έβαλες στο μάτι. Περισσότερα χιλιόμετρα, περισσότερη… γυμναστική!

Κουβαλάς όλα εκείνα τα ρούχα μέχρι να έρθει η ώρα να μπεις στο δοκιμαστήριο. Μα αλήθεια πόσα έχεις πάρει; Μεταξύ μας τώρα, τα βαράκια του γυμναστηρίου είναι πούπουλα μπροστά σε αυτήν την στοίβα ρούχων.

via GIPHY


Extra tip: Μοίρασε το βάρος και στα δύο χέρια. Κάνε εναλλαγές των ρούχων από χέρι σε χέρι. Αφού το κάνεις, κάνε το σωστά.
Και οι σακούλες μπορούν να παρομοιαστούν με τα βαράκια του γυμναστηρίου. Επίσης, αν πας με την κολλητή σου για ψώνια προθυμοποιήσου να κουβαλήσεις και τις δικές της σακούλες. Κάνε την καλή πράξη της ημέρας, βοήθα ένα κοριτσάκι να κουβαλήσει τα ψώνια της.

via GIPHY


Εάν έχεις να διαλέξεις μεταξύ καλάθι και καροτσάκι για τα ψώνια σου, πάρε το καλάθι! Ασυζητητί!

Και στην περίπτωση που είσαι σε κάποιο εμπορικό κατάστημα, γιατί να πάρεις το ασανσέρ ή να πας από τις κυλιόμενες; Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή! Είσαι για ψώνια! Μην βαριέσαι και περπάτα! Ανέβα τις σκάλες για να σφίξουν οι γλουτοί. Αν δε, ξεχάσεις κάποιο μαγαζί στον κάτω όροφο, ανεβοκατέβα τις σκάλες αμέριμνη, κάνε πως δεν τρέχει τίποτα και μην σε νοιάζουν τα βλέμματα των περαστικών. Ανέβα τις σκάλες με στυλ και ξανά κατέβα σε δευτερόλεπτα. Έτσι like a queen.

via GIPHY

Κάτι που μπορεί να μην είχες σκεφτεί, είναι το βάρος που έχουν τα παπούτσια σου! Φόρεσε τα πιο βαριά παπούτσια που έχεις. Ναι στην γυμναστική συνήθως φοράς αθλητικά, αλλά είναι ενναλακτική γυμναστική αυτή, άρα; Ό,τι θέλουμε κάνουμε! Κυρίως είναι βόλτα στα μαγαζιά, οπότε πρέπει να είσαι glam από την κορυφή έως και τα νύχια. Φόρεσε τα αρβυλάκια σου-που συνάμα είναι και άνετα- και γύμνασε τα πόδια σου στο πέρα- δώθε των μαγαζιών.

Extra tip: Και τι γίνεται όταν δοκιμάζεις παπούτσια; Κάθισε στο σκαμπό, βγάλε παπούτσι, φόρα παπούτσι. Σήκω. Ξανακάθισε-τάχα μου να φτιάξεις τα κορδόνια- σήκω και πήγαινε στον καθρέφτη. Ξαναγύρνα πίσω. Ξανακάθισε. Ξανά πάνω- τάχα μου να το περπατήσεις μην τυχόν και σε χτυπά- ξανακάθισε. Βγάλε παπούτσι, φόρα το δικό σου και σήκω. Αυτή ήταν μια άσκηση καθισμάτων και δεν το κατάλαβες καν!

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved