Το νέο βίντεο του Witcher αποκαλύπτει ο,τι θες να μάθεις για τη σειρά που περιμένουν όλοι

O Witcher σχεδόν έφτασε κι ήρθε η ώρα να γνωρίσεις έναν από τους πιο επικούς χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

To Netflix έχει πολύ καιρό που έπαψε να είναι μία απλή πλατφόρμα ταινιών και σειρών. Πλέον, αποτελεί και μία εταιρεία παραγωγής, μία μηχανή που παραδίδει στο κοινό μερικά από τα κορυφαία δημιουργήματα του είδους. Ανάμεσα σε αυτά ετοιμάζεται να βρει τη θέση της κι η τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων του Andrzej Sapkowski και του Witcher, και κάπου εδώ αρχίζει η πόρωση.

Σε περίπου μία εβδομάδα από τώρα (20 Δεκεμβρίου), ο Henry Cavill θα κάνει κι επίσημα το ντεμπούτο του στον ρόλο του Geralt of Rivia. Με τη βοήθεια της παραγωγού και σεναριογράφου Lauren Schmidt Hissrich, ο γκριζομάλλης κυνηγός τεράτων κι όλο το fantasy universe που φέρνει μαζί του θα αποτελέσουν -βάσει προδιαγραφών- τη σειρά που θα μας κλείσει στο σπίτι μέχρι να δούμε και το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου.




Έχοντας δει το τελικό τρέιλερ του Witcher και όντας 10 μέρες πριν την προβολή των επεισοδίων, το Netflix αποφάσισε να μας δώσει βίντεο με επιπλέον σκηνές από τα όσα πρόκειται να δούμε, ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες και να μπούμε στο κλίμα. Ο Cavill κάνει μακράν την πιο εύστοχη παρουσίαση του ήρωα/αντιήρωά του και, όχι απλώς μας κάνει να τον κατανοήσουμε, αλλά όσο περισσότερο τον βλέπουμε, τόσο πιο πολύ μας πείθει ότι ο ηθοποιός ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Το βίντεο κι η gallery που βρίσκονται στη συνέχεια θα σε κατατοπίσουν πλήρως για όσα θες να μάθεις για τον Geralt o Rivia και τους Witchers.




Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα EveryDay apps που θα «ξεκλειδώσουν» την πιο δημιουργική σου πλευρά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved