Wonder Woman 1984: Η εκρηκτική Αμαζόνα επιστρέφει σε ένα τρέιλερ που θα σου μείνει αξέχαστο

Κάπου εδώ, αφήνουμε την Gal Gadot να μιλήσει. Drop the mic.

Η αλήθεια είναι ότι η DC Comics δε μας είχε συνηθίσει και στις πιο πορωτικές παραγωγές. Τουλάχιστον όχι στο επίπεδο της Marvel, με την οποία αναπόφευκτα θα συγκριθεί. Ποιος να μας αδικήσει, έτσι, που, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για τη Wonder Woman του 2017, οι προσδοκίες μας δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλές.

Ωστόσο, η Gal Gadot είχε άλλα σχέδια. Αποφάσισε να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο που κράταγε φυλαγμένο από όλες τις ταινίες που έπαιξε ή που δεν της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Από εκεί που ήταν έτοιμη να παραιτηθεί λόγω των συνεχών απορρίψεων, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του Hollywood.

Η Αμαζόνα της DC έφτασε πριν από δύο χρόνια κι η Warner Bros κατάφερε να κάνει ένα box office σχεδόν 822 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, κάνοντας τη δημιουργία sequel/prequel αναπόφευκτη.

Χτες, λοιπόν, το τρέιλερ του Wonder Woman 1984 κυκλοφόρησε κι η Gal έφερε όλη τη γοητεία των 80s σε αυτά τα δυόμιση λεπτά περιπέτειας.




Όσον αφορά στην υπόθεση, λίγα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής κι ο,τι ξέρουμε είναι από τις δηλώσεις της εταιρείας και της πρωταγωνίστριας.

«Η Diana Prince έρχεται σε σύγκρουση με τη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου τη δεκαετία του 1980 και βρίσκει έναν εντυπωσιακό εχθρό με το όνομα Cheetah»

Η Gadot είχε δηλώσει σχετικά με την ταινία του 2020 στο Comic-Con στη Βραζιλία:

«Η Wonder Woman νιώθει αρκετά μόνη, έχει χάσει όλους τους φίλους τους με τα χρόνια και κάνει ο,τι χρειάζεται να κάνει»

Μπες στην παρακάτω gallery για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας και για περισσότερες λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα EveryDay apps που θα «ξεκλειδώσουν» την πιο δημιουργική σου πλευρά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved