Αυτές τις 5 ταινίες μπορείς να δεις την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και να περάσεις τέλεια

Για να σου μπει καλά το 2020!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι σκεφτόμαστε πώς θα γιορτάσουμε αυτές τις μέρες. Οικογενειακά τραπέζια, πάρτι με τους φίλους μας, αλλά και movie nights είναι ιδανικές επιλογές για τις γιορτινές μέρες. Τι θα έλεγες να περνούσες το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς βλέποντας τις πιο διασκεδαστικές ταινίες ever;

Μετά τα τραπέζια, το πολύ φαγητό, τις αστείες συζητήσεις με το σόι και τους φίλους, μπορείς να χουχουλιάσεις στο κρεβάτι σου με την κουβέρτα σου και να δεις τις πιο ωραίες ταινίες που υπάρχουν. Να γελάσεις, να κλάψεις, να συγκινηθείς και να δεις μερικά από τα πιο iconic πρωτοχρονιάτικά πάρτι της Νέας Υόρκης μέσα από ταινίες.

Αν σε «ψήνει» η ιδέα, δες παρακάτω 5 υπέροχες ταινίες που μπορούν να σου κρατήσουν συντροφιά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

About time



Ένας άνδρας ανακαλύπτει ότι μπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο χάρη σε μία ικανότητα που έχει κληρονομήσει από την οικογένειά του. Έτσι, χρησιμοποιεί αυτή τη μαγική δύναμή του για να πάει πίσω στο χρόνο και να ξαναδώσει ένα πρωτοχρονιάτικο φιλί.

High School Musical



Αν αναρωτιέσαι γιατί αυτή η ταινία βρίσκεται στη λίστα, μάθε το εξής: ο Troy και η Gabriella συναντήθηκαν και τραγούδησαν μαζί σε ένα πάρτι μια παραμονή Πρωτοχρονιάς! Δικαίως, λοιπόν, μιλάμε για μια ταινία της εορταστικής σεζόν.

Αόρατη κλωστή



Αυτό το δράμα είναι η κατάλληλη επιλογή αν ψάχνεις μια ταινία να δεις με τους γονείς σου την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κι αυτό, γιατί θα δεις μία από τις πιο ωραίες σκηνές όλων των εποχών, που εκτυλίσσεται σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Happy New Year, Charlie Brown!



Αν αγαπάς τον Snoopy και τη συμμορία του, τότε θα ξετρελαθείς βλέποντάς τους να περνούν μαζί την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

New Year’s Eve



Αν αυτή η ταινία έλειπε από τη συγκεκριμένη λίστα, θα υπήρχε πρόβλημα. Με ένα τέλειο cast και μοναδικούς χαρακτήρες να προσπαθούν να ζήσουν την πιο ωραία παραμονή Πρωτοχρονιάς, αυτή η ταινία είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις την τελευταία μέρα του 2019.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved