Η θυσία του Iron Man δεν ήταν το πιο συγκινητικό του Endgame. Είναι αυτή η κομμένη σκηνή

Μόλις δεις τι έβγαλε η Marvel από τους Avengers, θα απορήσεις και μετά θα ψυχοπλακωθείς.

Το Endgame για κάθε λάτρη -και μη- των κόμικς ήταν ίσως και η ταινία της χρονιάς. Το επικό τέλος των Avengers ήταν αυτό που περιμέναμε με αγωνία εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που οι πρώτοι χαρακτήρες εμφανίστηκαν στις solo ταινίες τους. Τότε που ο Iron Man κι ο Captain America μας έκαναν την πρώτη γνωριμία με ένα story που επρόκειτο να απασχολήσει τις κινηματογραφικές μας ανησυχίες για πάνω από μία δεκαετία.

Το Endgame, κάπως έτσι, έφτασε και δεν απογοήτευσε το κοινό. Οι ήρωες αποδόθηκαν με τον τρόπο που έπρεπε -πλην της Captain Marvel που η παραγωγή δε γνώριζε τότε την τεράστια επιτυχία που θα ακολουθούσε της κυκλοφορίας της και δεν επένδυσε όσο θα μπορούσε.

Παρά ταύτα, το highlight της ταινίας ήταν ένα: η θυσία του Iron Man κι η ατάκα «I love you 3000» στην κόρη του που έδωσε κατευθείαν το παράδειγμα του πώς θα έπρεπε να είναι ένας πατέρας.

Όπως σε όλες τις ταινίες, έτσι και σε αυτή, η παραγωγή έκοψε πολλές σκηνές στα πλαίσια του διαθέσιμου χρόνου που είχε και μια από αυτές ήταν ίσως η πιο συγκινητική απ’ όλες.

Σε αυτήν, ο Iron Man αρχικά δε συνειδητοποιεί πού βρίσκεται κι αναρωτιέται ποια είναι η κοπέλα που βλέπει απέναντί του. Δεν περνάει πολύ ώρα, όμως, μέχρι να καταλάβει ότι πρόκειται για την κόρη του όταν αυτή έχει πια μεγαλώσει. Τότε, ο Tony προβληματίζεται σχετικά με το αν η απόφαση που πήρε να θυσιαστεί ήταν σωστή και στο τέλος ακούμε την ατάκα που άφησε ιστορία.

Δες περισσότερα στα βίντεο που βρίσκονται στη συνέχεια.






Διάβασε επίσης: 3+1 EveryDay trends του 2020 που αξίζει να μάθεις πρώτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved