Ποιος ηθοποιός των Avengers έκανε οντισιόν για τον Thor αλλά κατέληξε να γίνει ο κακός της υπόθεσης

Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ρόλος του Thor του πάει ιδιαίτερα...

Σήμερα, ο Thor είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Chris Hemsworth και την ερμηνεία του στο σύμπαν της Marvel, όμως, πριν καταλήξουν στον διάσημο ηθοποιό, οι παραγωγοί πέρασαν πολλούς από casting. Ναι, αυτό δεν είναι κάτι που μας προξενεί κάποια απορία από μόνο του, αλλά το θέμα είναι ποιο όνομα και αγαπημένο μέλος του universe των Avengers βρισκόταν μέσα σε αυτήν τη λίστα.

Ο Jimmy Fallon είχε πρόσφατα καλεσμένο στην εκπομπή του τον Tom Hiddleston, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Loki στις ταινίες. Πάνω στη συζήτηση που είχαν, ο παρουσιαστής ανέφερε την αποκάλυψη που του έκανε ο ηθοποιός όταν μιλούσαν πριν την εκπομπή ότι αρχικά είχε περάσει κι ο ίδιος από casting για τον ρόλο του αγαπημένου γιου του Όντιν.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ο Fallon με την ομάδα του μας έδειξαν το βίντεο με την οντισιόν. Όσο κι αν εκτιμάμε την προσπάθεια και παρά το μεγάλο ταλέντο του Hiddleston, ας πούμε ότι ο ρόλος του Thor δεν προοριζόταν για εκείνον κι ο ηθοποιός δε φαίνεται να διαφωνεί μαζί μας. Εν αντιθέσει με τον χαρακτήρα του Loki που είναι λες κι έχει πραγματικά γραφτεί πάνω του.

Δες στο βίντεο στη συνέχεια τη συνέντευξη του Tom Hiddleston και την οντισιόν.




Διάβασε επίσης: 3+1 EveryDay trends του 2020 που αξίζει να μάθεις πρώτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved